Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (8 aprilie – 15 aprilie):

Titlul original: TRON: Legacy

Titlul romanesc: TRON: Mostenirea

Regie: Joseph Kosinski

Distributie: Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde

Gen: Actiune, Aventura, SF

An de productie: 2010

Pret recomandat DVD: 49.9 RON

Pret recomandat BLU-RAY: 99.9 RON

Pret recomandat Combo (BLU-RAY/ BLU-RAY 3D): 129.9 RON

Continuand filmul de succes TRON, lansat in 1982, TRON: Mostenirea plaseaza actiunea intr-un cyber univers. Sam Flynn (Garrett Hedlund), fiul lui Kevin Flynn (Jeff Bridges), cel mai cunoscut om din industria informatica, se ocupa in prezent de afacerea infiintata de tatal sau cu multi ani in urma. Dupa disparitia brusca a acestuia in urma cu 25 de ani, Sam nu a incetat sa incerce sa afle ce s-a intamplat cu tatal sau. Insa misterele disparitiei, care incep sa i se dezvaluie putin cate putin ii vor revela o fata a adevarului greu de crezut iar Sam va fi prins in spatiul virtual al programului creat chiar de tatal sau. Aici il va regasi pe acesta, insa provocarile reintoarcerii in realitate vor fi greu de depasit, deoarece programul insusi a evoluat in timp, devenind constient de sine si foarte periculos.


Titlul original: The Way Back

Titlul romanesc: Drumul de intoarcere

Regie: Peter Weir

Distributie: Jim Sturgess, Ed Harris, Colin Farrell

Gen: Aventura, Drama

An de productie: 2010

Pret recomandat: 49.9 RON

Drumul de intoarcere spune povestea unui grup de prizonieri de diverse nationalitati care reusesc sa scape dintr-un gulag siberian in anul 1941. Decisi sa ajunga pana in India, acestia vor strabate mai multe teritorii necunoscute fiind nevoiti sa faca fata foametei, setei sau vremii nefavorabile. Trecand prin Mongolia, China, Tibet, Desertul Gobi sau Muntii Himalaya detinutii vor incerca sa supraviatuiasca. Inspirata din romanul “The Long Walk: The True Story of a Trek to Freedom” al autorului polonez Slawomir Rawicz, drama Drumul de intoarcere este un film emotionant despre puterea de sacrificiu.


Titlul original: The Sword in the Stone

Titlul romanesc: Sabia din stanca

Regie: Wolfgang Reitherman

Distributie: Rickie Sorensen, Sebastian Cabot, Karl Swenson

Gen: Animatie

An de productie: 1963

Pret recomandat: 29.9 RON

Wart este un tanar ucenic in care vrajitorul Merlin vede un mare potential. Astfel, acesta il ia sub protectia sa si il va transforma intr-un adevarat erou. Conform legendei, doar un cavaler curajos va reusi sa scoata sabia fermecata prinsa de atatia ani intr-o stanca. Ajutat de o serie de prieteni si ghidat de vrajitorul Merlin, Wart s-ar putea sa devina unul dintre cei mai cunoscuti regi ai Angliei daca va reusi sa puna capat legendei si sa recupereze sabia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.