Ziua lui Driver a început foarte prost și nici nu dă semne că ar putea să se îmbunătățească pe parcurs. Tocmai a prins o pradă de câteva milioane de dolari care i-ar putea asigura o vacanță mai mult decât plăcută în viitorul apropiat. O idee bună care însă, se va face praf, la propriu.

 În timpul unei urmăriri cu mașini, cu poliția americană de frontieră pe urme și un rănit pe bancheta din spate, Driver spulberă zidul de la granița de sud, rostogolindu-se violent și oprindu-se… în Mexic. Preluat de autoritățile mexicane, Driver este trimis într-o închisoare de maximă securitate supranumită El Pueblito (Satul), unde intră într-o lume stranie și mai mult decât primejdioasă. “Satul” mexican nu este un loc în care un străin ca Driver ar putea supraviețui fără ajutorul unui veteran, care se întâmplă să fie un puști de 10 ani, priceput mai bine decât oricine la cum se trag sforile în inedita locație.

În regia lui Adrian Grunberg și cu o distribuție condusă de Mel Gibson, alături de care îi mai întâlnim pe: Daniel Gimenez Cacho, Jesus Ochoa, Roberto Sosa, Dolores Heredia, Kevin Hernandez, Fernando Becerril, Mayra Serbullo, Mario Zaragoza, Gerardo Taracena, Tenoch Huerta și Peter Gerety, explozivul film de acțiune presărat cu moment de comedie neagră, Vacanță după gratii / How I Spent my Summer Vacation va putea fi vizionat începând cu data de 15 iunie, la cinematografele bucureștene: Hollywood Multiplex Bucureşti Mall, Grand Cinema Digiplex, The Light Cinema și Glendale Studio precum și în țară, la Hollywood Multiplex Lotus Oradea, Cortina Cinema Digiplex Oradea, Odeon Cineplex Cluj Napoca și alte cinematografe.

Filmul are o durată de 95 de minute și este distribuit de Hollywood Multiplex Operations.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.