Skyfall – Record de încasări în cinematografele din România

0
821
Ascultă acest articol


007: Coordonata Skyfall, cel mai nou film James Bond, a bătut recordul de încasări pentru primul weekend în care a rulat în cinematografele din România, fiind astfel cel mai vizionat film al anului 2012 în primele 3 zile de la lansarea oficială. Aproape 75.000 de români l-au văzut pe Daniel Craig în rolul unui James Bond clasic, gata să rezolve cele mai grele misiuni, indiferent de sacrificiul personal pe care trebuie să-l facă în acest scop.

Skyfall 007 a fost apreciat de criticii din întreaga lume, fiind considerat unul dintre cele mai bune filme Bond şi, aşa cum se vede deja din încasări, preferatul publicului român.

“Se pare că lumea chiar nu este de ajuns pentru James Bond în Skyfall. Ne bucură că agentul 007 a încheiat cu succes şi misiunea întrecerii recordurilor  de box office în 2012 şi credem că va fi unul dintre cele mai vizionate filme ale anului. Skyfall este un omagiu adus clasicelor filme Bond, dar este şi plin de surprize, dezvăluite cu eleganţa şi umorul specifice agentului 007. Pe scurt, este un film pe care trebuie să îl vezi dacă eşti fan Bond. Iar dacă nu eşti, te va convinge să fii”,

a declarat Oana Florea, Marketing Manager Forum Film România.

007: Coordonata Forum Film România7 începe în mod surprinzător, chiar cu o misiune eşuată: sediul MI6 este atacat, iar identităţile agenţilor secreţi din întreaga lume sunt dezvăluite. M (Judi Dench) este forţată să mute urgent sediul agenţiei, iar autoritatea ei este pusă la încercare de Mallory (interpretat de Ralph Finnes), noul preşedinte ale Comitetului de Securitate şi Inteligenţă. Ameninţată şi din interior, şi din exterior, M rămâne cu un singur aliat de încredere: Bond. Agentul 007, ajutat de colega sa, Eve (Naomie Harris), pornesc pe urmele periculosului Silva (Javier Bardem), pentru a afla care sunt motivaţiile ascunse în spatele atacurilor periculosului duşman.

007: Coordonata Skyfall rulează pe marile ecrane din întreaga ţară, începând cu 26 octombrie.

Mai multe detalii despre film puteţi găsi pe www.skyfall.ro sau pe www.facebook.com/cineforum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.