Sub îndrumarea reputatului regizor Steven Soderbergh, talentații actori Jude Law, Rooney Mara și Catherine Zeta-Jones dau viață thriller-ului psihologic Efecte adverse, care din 22 februarie va putea fi urmărit pe marile ecrane, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

side_effects_ver2_xlg

Aflată într-o perioadă prosperă a carierei sale, Catherine Zeta-Jones este de părere că Efecte adverse este filmul prin care Soderbergh îşi dovedeşte cel mai bine măiestria.

„E un scenariu minunat, cu o poveste captivantă şi dialog inspirat cu un subiect relevant pentru societate. Are o mulţime de răsturnări de situaţie. Am citit multe scenarii şi, de obicei, ştiu ce urmează să se întâmple. Dar, în cazul ăstuia, nu am ştiut. Jocul de-a şoarecele şi pisica dintre personajul meu şi al lui Jude Law e fascinant.”

Filmul Efecte adverse îi aduce în prim plan pe Emily (Rooney Mara) şi Martin (Channing Tatum), un cuplu de invidiat, care duce o viaţă luxoasă şi lipsită de griji, totul până in momentul in care el este arestat pentru fraudă şi condamnat la 4 ani de închisoare. După ispăşirea pedepsei, Martin este întâmpinat de o soţie total schimbată, aflată la limita depresiei şi cu tendinţe de sinucidere. Astfel, Emily ajunge la psihiatru (Jude Law), care îi recomandă un tratament aflat în fază experimentală.  După ce aparent efectele secundare o fac să îşi ucidă şoţul, psihiatrul ei încearcă să afle dacă această crimă este într-adevăr accidentală sau un plan bine pus la punct.

Considerat de presa internațională ca fiind unul dintre cele mai bune filme de suspans ale momentului, Efecte adverse va avea premiera în România pe 22 februarie, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Odeon Cineplex (Cluj) și alte cinematografe. Grand Cinema Digiplex Băneasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.