Ascultă acest articol

Data de 29 august va fi una marcantă pentru ideea de film Bollywood in cinematografe si, implicit, pentru publicul nostru!
Dupa succesul înregistrat cu filmul “COCKTAIL”, BML Movie Entertainment va oferă o nouă provocare. O provocare în adevăratul sens al cuvântului, atât din punct de vedere cinematografic, cât și din punct de vedere al câștigului sufletesc!

Kabir se pregătește să se căsătorească cu logodnica lui, Natasha, iar in loc de petrecere a burlacilor a decis sa faca ceva inedit! El se întâlneste cu prietenii săi din copilărie, Arjun și Imraan si, alaturi de acestia , pornește într-o excursie prin Spania. Trio-ul porneste spre Spania, unde au de gând să viziteze Costa Brava, Sevilla și Pamplona. Vizita celor trei locatii aduce cu sine provocari, ce intaresc prietenia celor trei, ajutându-i să se descopere pe sine, dar și unul pe celalalt. Ei o vor întâlni pe frumoasa Laila, a cărei apariție va schimba radical cursul călătoriei lor.

Filmul este cu atât mai apreciat, cu cât defineste sensul cuvântului “prieten” și al sentimentului frumos numit prietenie!

Vă așteptăm, așadar, din 29 August 2014 la un adevărat tur de forță cinematografic! Alături de cei trei prieteni veți face scufundări în Costa Brava, veți avea parte de o luptă cu roșii în Bunol, veți face sky diving în Sevilla și, în final veți participa la cursele de tauri San Fermin din Pamplona!

“Viaţa nu îți oferă a doua șansă / Zindagi Na Milegi Dobara” va avea premiera pe 29 august în România, distribuit de BML Movie Entertainment.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.