Noua comedia a regizorului Paul Feig – “Spy  / Spioana” va deschide  ediţia nr. 41 a Festivalului Internaţional de Film de la Seattle, pe 14 mai, a anunţat SIFF astăzi.

Prima recenzie din România:

spy_ver3

Feig va face o sesiune de Q&A dedicată filmului, alături de directorul festivalului, Carl Spence. Spioana îi are în distribuţie pe Melissa McCarthy – o analistă CIA tăcută care devine peste noapte un agent pe teren, lucrând alutări de durii Jude Law şi Jason Statham. Din distribuţie mai fac parte Allison Janney (The West Wing) ca şefa Melissei, Rose Byrne (The Neighbors) – o asasină de origine bulgară, Bobby Cannavale (Adult Beginners), Morena Baccarin (Homeland), Mirand Hart (Call the Midwife) şi Curtis (50 Cent) Jackson. Studiourile 20th Century Fox vor lansa “Spioana” pe 5 iunie. Feig a regizat filmul după propriul scenariu şi a fost producător sub emblema  companiei personale – Feigco Entertainment.

SIFF – Festivalul Internaţional de la Seattle durează 25 de zile şi are vreo 150.000 de spectatori pe an. A fost înfiinţat de către Dan Ireland în anul 1976, regizorul care a descoperit-o pe Jessica Chastain şi Darryl MacDonald, care  este  acum directorul Festivalului Internaţional de Film de la Palm Springs.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.