Răzvan şi Dani debutează împreună pe marile ecrane în animaţia ,,Mune: Gardianul Lunii”

0
940
Ascultă acest articol


Nedespărţiţi încă de la începutul carierei lor în televiziune prezentatorii emisiunii matinale de la Antena 1, Răzvan Simion şi Dani Oţil fac echipă pentru prima dată pe marile ecrane şi dublează doi diavoli extrem de haioşi în animaţia „Mune: Gardianul Lunii”. Filmul are premiera în cinematografe pe 11 septembrie.

„Deşi am mai făcut dublaje de filme animate este prima oară când punem voci pentru aceeaşi animaţie. E mai greu decât pare dar pentru că am vrut toţi, cel puţin o dată, să ne transformăm într-un personaj de poveste am muncit cu mare plăcere.”,

mărturiseşte amuzat Răzvan.

Dani Oţil completează:

„Sunt la a doua experienţă de acest gen. Prima oară am fost un hamster care se plimba într-o bilă. Recunosc că de data asta am fost mai puţin stresat şi am învăţat să mă bucur de ce se întâmplă în studio. Mi s-a părut distractiv faptul că Răzvan este colegul meu malefic, iar eu sunt colegul care nu poate face rău nici măcar unei flori”.

Mox, dublat de Răzvan Simion, este un mic şi îndesat demon din lavă plin de amărăciune. Adoră să facă rău altora, dar tot ce face pare stupid şi inutil. Interpretat de Dani Oţil, Spleen este mereu deprimat şi se plânge că nu îi place să fie personajul negativ. Iubeşte natura şi nu are niciun strop de răutate în vene. Destinul lui era să fie spiriduş, dar din nefericire s-a născut demon.

Într-un univers în care ziua şi noaptea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari, „Mune: Gardianul Lunii” îl aduce în rol principal pe Mune, un spiriduş al nopţii, ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor. Însă când novicele şi inocentul Mune pierde Luna din greşeală, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane şi a ajutoarelor lui, demonii Mox şi Spleen. Întreaga planetă se scufundă în întuneric. Alături de prietena lui, Glim şi de gardianul soarelui, Sohone, Mune porneşte în misiunea de recuperare a strălucitorului astru.

Alături de Răzvan şi Dani, printre vedetele care completează dublajul animaţiei se numără: Dragoş Bucur ca Mune, Delia Matache în rolul lui Glim, Dorian Popa ca Sohone, iar Vladimir Drăghia în rolul lui Leeyoon. Din 11 septembrie, aceştia dar şi alte voci talentate vor aduce culoarea şi aventura la cinema, odată cu premiera animaţiei „Mune: Gardianul Lunii”. Un film distribuit de Freeman Entertainment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.