Ascultă acest articol


Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, canalul Paramount invită toți membrii familiei la o călătorie fermecătoare: Minuscule: Aventura furnicuţelor rătăcite. Realizat de Hélène Giraud și Thomas Szabo, și recompensat cu trofeul César pentru cea mai bună animație, Minuscule: Aventura furnicuţelor rătăcite va stârni hohote de râs și va captiva telespectatori de toate vârstele.

Minuscule a fost un film de scurt-metraj, dezvoltat ulterior pentru film și televiziune. Difuzată în peste 100 de țări, seria de episoade a ajuns rapid în topul preferințelor telespectatorilor. După un proces complex, cu imagini reale filmate în parcurile naționale din High Provence, Thomas Szabo și Hélène Giraud au realizat acest lungmetraj de 89 de minute lipsit de dialoguri, însă memorabil datorită efectelor vizuale și a poveștii.

“Folosind o combinație între fotografia în plan apropiat și personaje create 3D, Szabo și Giraud au creat o lume fascinantă aflată între planurile real-animat, folosindu-se în același timp de o serie de situații amuzante pentru a da consistență și savoare poveștii.” (Hollywood Reporter)

Telespectatorii vor fi intrigați și amuzați de povestea unei furnicuțe negre care se împrietenește cu o gărgăriță și o ajută să-şi salveze muşuroiul de asaltul teribilelor furnici roşii războinice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.