La mai puțin de o lună de când a lansat single-ul și videoclipul “Bună, ce mai zici?”, feat Dorian Popa, care între timp a adunat peste 8,3 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al Cat Music, Ruby lansează videoclipul piesei “Băiat de bani gata”, melodie care se regăsește pe coloana sonoră a filmului regizat de Nicolae Constantin Tănase, Lumea e a mea/ The World is Mine

Videoclipul conține imagini din filmul regizat de către Nicolae Constantin Tănase, o producție Libra Film Productions și deFilm, dar și cadre noi, filmate în Constanța, iar editul final este realizat de către SAN.

“Sunt foarte onorată ca echipa filmului a folosit ca soundtrack oficial ‘Baiat de bani gata’. Mai ales că este una dintre piesele mele preferate, o piesă pe care am lansat-o în urmă cu 2 ani și la care am lucrat alături de Boier Bibescu și Alex Velea. Primul pas a fost să facem un edit nou, o variantă care să se integreze mai bine în atmosfera filmului, și la care am lucrat alături de Shift. Sunt foarte fericită și țin să le mulțumesc tuturor celor implicați”,

declară Ruby.

Filmul Lumea e a mea/ The World is Mine aduce o premieră artistică pentru Ruby, iar soundtrack-ul oficial include două dintre piesele lansate de către artistă. Este vorba despre “Băiat de bani gata”, dar și despre colaborarea cu CRBL pentru hitul “Toată țara”.

“Deja de la montaj eram convins că melodiile “Toată țara” și “Băiat de bani gata” sunt ideale pentru filmul nostru. Când am avut prima întâlnire cu Ruby, m-am bucurat să văd cât de încântată este și ea de faptul că melodiile ei ajung pe coloana sonoră a unui film, și chiar ea ne-a propus colaborarea pentru clipul și re-masterizarea melodiei “Băiat de bani gata”.
Industria mușzicală a reușit de mulți ani deja să-și fidelizeze un public tânăr, care își urmărește cu atenție starurile, și are astfel un mare atu față de industria cinematografică. Mă bucur nespus că prin filmul nostru începem să construim o punte între aceste două lumi care încearcă să apeleze la același public și sper că ambele vor beneficia de această întâlnire”,

spune Nicolae Tănase.

Lumea e a mea/ The World is Mine, o dramă despre generația 2000, aduce în prim plan povestea Larisei (Ana Maria Guran), o adolescentă ca oricare alta din Constanța. Larisa vrea multe de la viață: bani, valoare, influență, popularitate și respect. Și acum, fiind îndrăgostită, va face totul pentru a le obține. Lumea e a mea/ The World is Mine este un film colorat și amar, viu și strident, despre revolta inutilă a unei generații pentru care notorietatea se măsoară în vizualizări pe Youtube și like-uri pe Facebook.

Regizorul Nicolae Tănase este cunoscut publicului din România pentru scurtmetrajul Blu, cu care a câștigat premii importante la Festivalul Internațional de Film Transilvania, 2012, la Best International Short Film din Portugalia și Premiul „Tânără Speranță” la Gopo.

Din distribuție fac parte actorii Ana Maria Guran, Oana Rusu, Ana Vatamanu, Iulia Ciochină, Florin Hrițcu, Dan Rădulescu. Cu excepția Iuliei Ciochină, nominalizată la Premiile Gopo pentru rolul din Drumul Taberei (omnibusul Love Bus), celelalte tinere actrițe sunt non-profesioniste și se află la prima apariție pe marele ecran.

Echipa este completată de producătorii Tudor Giurgiu și Radu Stancu, producătorii executivi Bogdan Crăciun și Gabi Suciu, scenarista Raluca Mănescu, directorul de imagine Daniel Kosuth, monteur-ul Ion Petru Tănase, scenografa Adeline Andreea Bădescu, sound designer-ul Tudor Petre, iar muzica este realizată de Vlaicu Golcea.

Lumea e a mea/ The World is Mine este o coproducție Libra Film și deFilm, realizată cu sprijinul UNATC – Atelier de Film, Digital Cube, Videolink, MDV Studio, Raza Studio, Cityplex, DSG, Villa Kult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.