MovieNews.ro și Freeman Entertainment te invită la film!

26
2213
Ascultă acest articol


Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Crăiasa Zăpezii 2”, valabile la Cine Grand – Auchan Titan.

Câștigători: Eugenia Schafer și Cornelia Buica

Gerda, Kai, Alfida, Luta și Orm se întorc în Crăiasa Zăpezii 2! După ce au reușit să oprească planurile malefice ale Crăiesei Zăpezii, trolii au început să se bucure de libertate fără limite. De când a fost aliatul principal în marea victorie, trolul Orm a devenit eroul tuturor. Totuși, statutul de ajutor nu îl mulţumește, de aceea entuziastul personaj începe să împrăștie povești de-a dreptul ridicole, conform cărora el este adevăratul erou. Dar minciunile lui duc lumea aproape de un nou îngheț și Orm are mare nevoie de vechii săi prieteni…

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații la animația 3D Crăiasa Zăpezii 2.

După ce i-a dat viață Gerdei în Crăiasa Zăpezii 1, această cântăreață își împrumută din nou vocea îndrăgitului personaj, o fată curajoasă, cu inima mare. Care este numele ei?

  1. Elena Gheorghe
  2. Andra
  3. Alexandra Stan

Invitațiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din București în săptămâna de după concurs, de luni până duminică. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați pe site pot merge la film cu buletinul.

După ce a fermecat mii de copii și părinți, cea mai captivantă aventură a iernii continuă! Din 1 ianuarie 2016, Crăiasa Zăpezii 2 vine la cinema cu și mai mult umor, și mai multe personaje minunate și peripeții palpitante. Vino cu toată familia la animația 3D dublată în limba română de Elena Gheorghe, Ellie White, Oana Roman, Cornel Ilie și mulți alții.

Un film distribuit de Freeman Entertainment. Vino la cinema din 1 ianuarie 2016 să vezi Crăiasa Zăpezii 2!

26 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.