Grand Cinema & More va transmite deschiderea sesiunii internaționale TED 2016: Dream, din Vancouver, Canada, ca parte din seria evenimentelor alternative difuzate în cinematograf. Propagând idei menite să schimbe lumea, conferința anuală TED 2016 poate fi urmărită în exclusivitate la Grand Cinema & More, în data de 16 februarie, începând cu ora 21:00.

Fenomenul global cunoscut sub numele de TED va fi transmis anul acesta, pentru prima dată în cinematograf, oferind publicului din toată lumea oportunitatea de a experimenta legendara conferință anuală. Programul va debuta în data de 15 februarie în America de Nord și în 16 februarie la nivel global, inclusiv în România, la Grand Cinema & More.

Prezentat de curatorul TED, Chris Anderson, transmisiunea evenimentului cuprinde 120 de minute de inserții ale unor cunoscuți gânditori, artiști, inventatori, leaderi și vizionari, care vor împărtăși ideile lor despre cele mai mari visuri la care ne putem gândi, în formatul tradițional al conferințelor TED, de 18 minute. Deși evenimentul anual TED păstrează elemente confidențiale până în apropierea datei acestuia, este preconizat un spectacol muzical, pus în scenă înainte de începerea conferinței. Programul conferinței din 16 februarie cuprinde interviuri impromptu și filmări scurte și se va încheia cu un al doilea spectacol muzical.

„Suntem bucuroși să putem oferi vizitatorilor noștri oportunitatea unică de a lua parte la fenomenul TED, odată cu întreaga audiență, la nivel global. Fiind un eveniment în care, fundamental, vorbim despre creativitate și inspirație, considerăm că transmiterea în exclusivitate în Grand Cinema & More va oferi o experiență unică, menită să schimbe viziuni, care nu trebuie ratată”,

a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director.

Biletele pentru transmisiunea în exclusivitate a TED 2016: Dream sunt disponibile pentru rezervare pe site-ul cinematografului: http://grandentertainment.ro/. Pentru iubitorii de cinema și nu numai, seara de deschidere a sesiunilor TED 2016 va reprezenta o oportunitate unică de a împărtăși experiența cu cei 1.200 de spectatori din Vancouver, dar și cu cei mai mari gânditori și lideri din diferite industrii, de la laureați Nobel, autori ce au primit premiul Pulitzer, la câștigători ai premiului Oscar.

Mai multe informații și bilete găsiți pe www.grandentertainment.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.