Serialul de succes Nashville: Orașul muzicii are premiera exclusiv la DIVA luni, 29 februarie, cu două episoade difuzate de la ora 21:00. Serialul le prezintă, în rolurile principale, pe Connie Britton (American Horror Story) și Hayden Panettiere (Heroes), ce întruchipează două regine ale muzicii country, care se luptă pentru o singură coroană.

În centrul poveștii este Rayna Jaymes (Connie Britton), o legendă a scenei muzicale, care a fost una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din industrie în ultimii 20 de ani, și care descoperă că pasiunea ei pentru muzică nu este de ajuns pentru a ţine pasul cu noua generaţie de tinere talente care sunt în stare de orice pentru a deveni celebre. Rayna este forţată să accepte dura realitate: trebuie să o ia de la capăt şi să se reinventeze, dacă vrea să rămână în topuri.

Juliette Barnes (Hayden Panettiere) este o tânără cântăreaţă sexy, cu atitudine, care nu va lăsa pe nimeni să stea în calea celebrităţii ei, cu atât mai puţin pe Rayna James. Pe drumul spre succes, o serie de întâmplări vor arunca o umbră peste imaginea ei de fată cuminte. Dar Juliette este calculată şi decisă să devină faimoasă, aşa că va face orice este necesar pentru a scăpa de problemele ivite.

Toată lumea din Nashville are un vis: Deacon Claybourne (Charles Esten) este liderul unei formaţii, care visează la marea lui iubire neîmpărtăşită şi cântă mereu despre asta; Scarlett O’Connor (Clare Bowen) este o compozitoare frumoasă, al cărei talent nu a fost încă descoperit; Avery Barkley (Jonathan Jackson) este un tânăr cântăreţ cu probleme; Gunnar Scott (Sam Palladio) este un nou nume pe scena muzicală, care va intra în conflict cu Scarlett.

În primele două episoade ale serialului, difuzate luni, 29 februarie, de la ora 21:00, facem cunoștință cu Rayna, care descoperă că este forţată de casa ei de discuri să meargă în turneu cu tânăra cântăreaţă Juliette Barnes şi să cânte în deschiderea concertelor acesteia. Când refuză, între cele două se încinge lupta pentru popularitate. Situaţia se complică după ce Lamar (tatăl Raynei), disperat după putere, sprijină candidatura lui Teddy (soţul Raynei) la primăria oraşului Nashville, deşi Rayna se opune. Campania pentru primărie a lui Teddy continuă, iar Rayna trece fără să vrea printr-o investigaţie care scoate la iveală secrete de familie explozive.

Urmăriți sezonul 1 al serialului Nashville: Orașul muzicii, în premieră exclusiv la DIVA, începând de luni, 29 februarie, de la ora 21:00. În fiecare luni vor fi difuzate câte două episoade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.