AMC anunță că sezonul doi al “Fear the Walking Dead” va reveni pe 22 august de la ora 4:00 și 23:00

0
823

“Fear the Walking Dead”, serialul preferat al fanilor AMC, va reveni cu a doua jumătate a sezonului doi cu un episod nou-nouț ce va avea premiera pe 22 august de la ora 4:00 și 23:00. A doua jumătate a sezonului doi va fi format din opt episoade.

Criticii aclamă cel de-al doilea sezon, inclusiv David Sims de la TheAtlantic.com care a declarat: “Sezonul doi din Fear the Walking Dead reușește să mențină momentumul grandios din primul sezon, chiar dacă face tranziția pe nouă cale”.

Pe măsură ce al doilea sezon al Fear the Walking Dead continuă, eroii noștri se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum în căutarea drumului spre supraviețuire.

“Fear the Walking Dead” îi are ca producători executivi și showrunneri Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert, iar din distribuție fac parte Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Ruben Blades în rolul lui Daniel, Mercedes Mason în rolul Ofeliei, Lorenzo James Henrie în rolul lui Chris și Colman Domingo în rolul lui Strand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.