Poliția Modei analizează ținutele vedetelor de la Globurile de Aur în emisiunea “Fashion Police: The 2017 Golden Globe Awards”

miercuri, 11 ianuarie, la 22:00

0
1344
Ascultă acest articol


Cea de a 74-a ediție a Globurilor de Aur a avut loc duminică, 8 ianuarie, la Los Angeles, iar marele câștigător al serii a fost filmul La La Land, cu Emma Stone și Ryan Gosling în rolurile principale. Dacă Emma Stone și-a adjudecat trofeul pentru interpretare, rochia sa Valentino nu a fost apreciată de toți criticii, mai ales din cauza nuanței șterse.

Covorul roșu al galei a fost dominat, spun specialiștii, de Jessica Biel în rochia Elie Saab, de apariția impecabilă a actriței Michelle Williams, cu un colier inedit, de rochia sculpturală a lui Thandie Newton și sacoul alb purtat de Ryan Gosling, printre altele. La capitolul tendințe, am văzut decolteuri adânci, materiale cu străluciri metalice, mâneci cu volane, nuanțe de galben, paiete aurii, ruj sângeriu și machiaje diafane. Dar verdictul aparține echipei Fashion Police, de la E!

Emisiunea Fashion Police: The 2017 Golden Globe Awards , difuzată miercuri, 11 ianuarie, la 22:00, va da verdicte privind stilul ales de vedete. Gazdele Melissa Rivers, Giuliana Rancic, Brad Goreski, NeNe Leakes și Margaret Cho ne vor spune cine a luat deciziile potrivite – dar și cine nu!

Iată câteva înregistrări de pe covorul roșu al Globurilor de Aur, în cadrul emisiunii Live From The Red Carpet: The 2017 Golden Globe Awards de la E! cu Emma Stone, Evan Rachel Wood, Bryan Cranston, Millie Bobby Brown și Anthony Anderson, Chrissy Teigen și John Legend:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.