Începând din luna aprilie, Comedy Central difuzează noua emisiune de satiră Show de seară cu Viorel Dragu, o producție 100% autohtonă. Primul episod va putea fi urmărit luni, 3 aprilie, de la ora 20.00, în exclusivitate pe Comedy Central.

Fiecare dintre cele 10 episoade ale primului sezon durează 30 de minute. Formatul emisiunii permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale.  De pildă, ce garanție are Catedrala Mântuirii Neamului și cum poate intra biserica în secolul XXI cu ajutorul unui profil pe Tinder sau al unui cont de Waze. Tot în glumă vor fi tratate și mașinile la mâna a doua, talent show-urile și viața în corporație.

“Noua emisiune are drept modele The Daily Show cu Trevor Noah și The Colbert Report cu Stephen Colbert, de pe Comedy Central, diferența fiind că emisiunea noastră este mai puțin politică. Ce aducem nou în genul ăsta de emisiuni este echipa mare de scenariști, majoritatea venind din standup comedy, nu din jurnalism. Un alt plus ar fi faptul că emisiunea va fi filmată cu public live și, mai important de atât, este cu public «real», nu aplaudaci”, a declarat Viorel Dragu, prezentator și coscenarist la noua emisiune Comedy Central România.

Echipa de scenariști și corespondenți care vor apărea în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media, însă ei vor apărea începând cu al treilea episod al Show-ului de seară cu Viorel Dragu. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

Viorel Dragu face standup comedy din 2004, inspirat fiind de Bill Burr, Patrice O’Neal și Louis C.K. În afară de stand up comedy, Vio performează și în show-uri de improvizație și a făcut parte din distribuția debutului regizoral al lui Dan Chișu.

Premiera emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu are loc pe 3 aprilie, ora 20:00,

la Comedy Central. În fiecare luni, se va difuza un nou episod, urmat de reluarea celui de săptămâna trecută

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.