Serialul Grimm începe în seara aceasta pe AXN, cu două episoade inspirate din Scufița roșie și Povestea celor trei urși.

Păduri întunecate, lupte continue cu creaturi mitice, topoare și camioane pline cu arme ascunse sunt doar câteva dintre ingredientele unei rețete divertisment ce te va ține în priză, începând de vinerea aceasta.

Urmărește povestea detectivului american Nick Burkhardt (David Giuntoli), obișnuit cu tot felul de cazuri de omucidere îngrozitoare, dar încă nepregătit pentru ciudatele viziuni pe care începe deodată să le aibă. Pentru câteva secunde, oameni aparent obișnuiți se transformă în creaturi monstruoase. În curând, Nick află că are puterea de a vedea prin oameni, până la adevărata lor față de creaturi supranaturale.

Nick este un Grimm, responsabil de menținerea echilibrului dintre omenire și creaturile mitologice. În lupta lui cu monștrii are un aliat și confident de încredere – o creatură mitologică reformată.

Distribuția serialului îl are ca protagonist pe David Giuntoli (36) în rolul lui Nick Burkhardt. Giuntoli a mai jucat în 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi sau Buddymoon și a avut apariții în seriale precum: Veronica Mars, Nip/ Tuck, Grey’s Anatomy sau Private Practice. Alături de Giuntoli îl regăsim și pe Silas Weir Mitchell, binecunoscut din Prison Break sau ER. În serial le vom revedea și pe Kate Burton (Grey’s Anatomy) și Elizabeth Tulloch (The Artist), partenera de viață a lui Giuntoli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.