Premiile Muzicale Billboard 2017 s-au decernat duminică, 21 mai, la Las Vegas și marele câștigător a fost rapperul Drake: acesta a plecat acasă cu nu mai puțin de 13 trofee, depășind recordul deținut până acum de Adele, cu 12 premii. Printre artiștii care au mai fost recompensați cu Premiile Billboard se mai numără Beyonce, Zayn și trupele Twenty One Pilots, Coldplay sau Metallica.

Pe covorul roșu au strălucit Rita Ora, Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens, Kate Beckinsale, Camila Cabello și Celine Dion, care a avut o apariție surprinzătoare.

Televiziunea E! a transmis live sosirea vedetelor la eveniment în cadrul emisiunii Live from the Red Carpet: The 2017 Billboard Music Awards, care se va relua la E! luni, 22 mai, la 18:00 și la 20:00, marți la 17:00 și miercuri la 20:00.

Specialiștii în modă din cadrul emisiunii Fashion Police își aruncă un ochi critic asupra ținutelor alese de celebrități la acest eveniment în cadrul programului special Fashion Police: The 2017 Billboard Music Awards, difuzat miercuri, 24 mai, la 22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.