Eroii seriilor Lego ce vor fi difuzate în luna iulie la Megamax, vor trece prin întâmplări extraordinare pentru a demonstra că binele învinge răul.

Zilele de vacanță, joaca în aer liber se vor îmbina armonios cu serialele și desenele antrenante, cu multă aventură și acțiune de la Megamax!

LEGO în iulie la Megamax…cu programe speciale!

LEGO Legendele din Chima

Zilnic de la 15:30 câte 2 episoade

Chima, regatul edenic de odinioară, s-a transformat în câmpul de bătălie al celor opt triburi de animale. Prietenii cei mai buni, Laval şi Cruger, au devenit duşmani în urma unui accident înţeles greşit. Chi, care păstrează echilibrul împărăţiei, este păzit de lei. Însă echilibrul se pierde când tânărul rege al crocodililor, Cruger, şi sora lui malefică, Crewler, cu ajutorul aliaţilor lor acaparează mare parte din resursele naturale. Laval, tânul leu face tot posibilul ca să se împace cu Cruger şi să restaureze echilibrul din Chima.

Lego: fabrica de eroi

Zilnic de la 16:30 câte 2 episoade

Pe 23 iulie, special de la ora 13:00

Imaginați-vă o lume în care eroi roboți protejează populația. Fiecare erou este unic, are o personalitate aparte și dotări speciale. Scena povestirii este orașul futurist Makuhero. În inima orașului Makuhero se fabrică eroii noi cu duzinele și sunt dotați cu instrumentele necesare pentru sarcinile lor – fie vorba de stingerea incendiilor, prinderea răufăcătorilor sau chiar apărarea universului.

Bionicle: Renaşterea legendei

22, July, ora 14:00

Jucăriile voastre preferate de la LEGO Bionicle prind viață în această minunată aventură cinematografică plină de acțiune! Filmul animat este povestea lui Mata Nui, pe vremuri un conducător puternic pe Aqua Magna. Acesta este exilat în spațiu și ajunge pe planeta Bara Magna, un loc deșertic, plin de resturi metalice și fiare vechi. După ce Mata Nui reușește să câștige o periculoasă luptă cu gladiatorii locali, este rugat să se lupte cu adevărații dușmani ai sătenilor de aici: maleficii Skrall și Bone Hunters. Alături de o trupă curajoasă de gladiatori și căutători de fiare vechi, Mata Nui pornește într-o aventură epică, în timpul căreia vor ieși la iveală nenumărate secrete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.