Ascultă acest articol


Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) anunță participarea la prima ediție a Bucharest Gaming Week, care va avea loc între 27 și 28 ianuarie în pavilioanele C4 și C5 din cadrul complexului expozițional Romexpo. Jucătorii pot experimenta la standul PlayStation titlurile VR Worlds, Gran Turismo Sport, precum și două dintre jocurile PlayLink, That’s You! și Knowledge is Power, totul pe o suprafață de 110 m2.

Pasionații de curse vor avea parte de o experiență incitantă pe pistele din Gran Turismo Sport cu ajutorul sistemului PlayStation VR, misiunea principală fiind aceea de a obține cel mai bun timp. În plus, vizitatorii pot experimenta momente de suspans în VR Worlds: aceștia vor pătrunde în universul alternativ al luptelor spațiale, pot confrunta marele rechin alb în adâncurile oceanelor sau se pot alătura gangsterilor londonezi în misiuni ilicite.

Cei care sunt în căutarea unor titluri casual, ideale pentru următoarea petrecere, pot testa două dintre jocurile PlayLink, That’s You! și Knowledge is Power. Acestea pot fi jucate împreună cu până la 5 prieteni fără a mai avea nevoie de controller-e suplimentare, totul prin intermediul propriului smartphone, folosind aplicațiile puse la dispoziție de Sony PlayStation.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.