Ascultă acest articol

Netflix lansează astăzi primele imagini din Lost in Space, însă episodul pilot a fost deja difuzat… în spațiu. Astronauții de la NASA au avut posibilitatea de a-l vedea în urmă cu 12 zile, pe Stația Spațială Internațională, în timpul lor liber.

Noul serial original Netflix, Lost in Space, este o reinterpretare modernă a seriei SF din 1960. Cu 30 de ani în viitor, colonizarea în spațiu devine realitate, iar membrii familiei Robinson se numără printre cei testați și aleși să înceapă o viață nouă într-o lume mai bună. Atunci când coloniștii sunt întorși din drumul spre noua lor casă, aceștia se găsesc nevoiți să creeze alianțe noi și să lucreze împreună pentru a putea supraviețui într-un mediu străin, care este periculos și aflat la ani lumină de la destinația lor inițială. În călătorie li se mai alătură doi străini, reuniți de împrejurări și de abilitatea lor comună de a înșela. Este vorba despre carismaticul manipulator Dr. Smith (Parker Posey) și despre Don West (Ignacio Serricchio), un muncitor iscusit care nu ar fi intenționat să se alăture coloniei sau să se prăbușească pe o planetă pierdută.

Serialul va fi disponibil la link-ul următor: netflix.com/lostinspace

1 COMENTARIU

  1. Oare cand va aparea sezonul 2 tare as vrea sa fiu si eu informat primul sezon a fost superrrrr tare mi.a placut tare as vrea sa apara si celalalt sezon

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.