Ubisoft a anunțat un Closed Beta pentru The Crew 2 în perioada 31 mai – 4 iunie 2018 pe PlayStation 4 și PlayStation 4 Pro, Xbox One și Xbox One X și Windows PC. Înscrierile se fac pe thecrewgame.com/beta, iar cei aleși vor primi mail pe 29 mai.

Pe perioada Closed Beta, jucătorii vor putea testa primul nivel a sistemului de progres în curse din 4 discipline – Street Race, Rally Raid, Powerboat și Aerobatics – pe pământ, apă și în aer. Prin funcția Fast-Fav jucătorii vor putea schimba instant vehiculele în funcție de tipul de teren pe care are loc cursa (ex. poți trece cu un avion pe sub Golden Gate Bridge din San Francisco sau poți folosi o barcă).

Jocul este dezvoltat de Ubisoft Ivory Tower, iar jucătorii se vor întrece la bordul a fel de fel de vehicule cu motor americane, atât solo cât și alături de prieteni, pe tot teritoriul Statelor Unite. Fiecare cursă terminată pe primul loc va debloca mai multe mașini, motoare, bărci și avioane cu motor, în 4 stiluri de joc: street racing, off-road, pro racing și freestyle.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.