WHO IS AMERICA?

Showtime a anunțat un nou serial de jumătate de oră, creat de comediantul Sacha Baron Cohen. Cunoscut pentru personajele controversate și momentele memorabile din producțiile sale, Baron Cohen se întoarce în televiziune după mai bine de 10 ani, scriind și regizând WHO IS AMERICA?.

 În dezvoltare de câțiva ani, serialul de șapte episoade va explora o serie de tipologii din America, de la celebrități la persoane necunoscute, acoperind un spectru politic și cultural larg.

Primul episod va avea premiera pe HBO GO luni, 16 iulie. Un nou episod din cele șapte va fi disponibil în fiecare săptămână.

“Sacha este un geniu al comediei, care te șochează cu stilul său curajos și creativ”, a spus David Nevins, President & CEO Showtime Networks. “Reușește mereu să ne provoace, dar în spatele decorului elaborat se află o căutare sinceră a adevărului despre oameni, locuri și politică. Nimeni nu știe mai bine decât Sacha Baron Cohen să pornească  discuții. Va fi fascinant să urmărim ce se va întâmpla în WHO IS AMERICA?.”

Actorul câștigător al premiilor BAFTA® și Golden Globe® și nominalizat la Oscar®, scenarist și comediant, Sacha Baron Cohen s-a afirmat pe scena comediei cu Da Ali G Show, care a primit 6 nominalizări la Emmy® și a câștigat două premii BAFTA, în cel de-al patrulea an de difuzare. Baron Cohen este scenaristul, actorul și producătorul executiv al serialului.

Următorul proiect al lui Baron Cohen a fost Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, un film în care apare alter ego-ul lui, Borat Sagdiyev, un reporter de știri din Kazahstan. A produs, a scris și a jucat în filmul care a devenit rapid un fenomen mondial, iar Baron Cohen a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru cel mai bun actor într-o comedie și la premiile Academiei Americane de Film pentru cel mai bun scenariu adaptat. El a mai jucat în: Talladega Nights: The Ballad of Ricky BobbyAlice Through the Looking GlassLes MiserablesBrunoSweeney Todd: The Demon Barber of Fleet StreetMadagascarMadagascar: Escape 2 AfricaMadagascar 3; Europe’s Most WantedThe DictatorHugo and Anchorman 2: The Legend Continues.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.