La începutul noului sezon, Andy (Missy Peregrym) și Sam (Ben Bass) au lăsat în urmă evenimentele șocante cu care s-a încheiat sezonul 5 – mai exact, sarcina fostei lui iubite și bomba care a explodat în încăperea de la secție unde erau ținute dovezile. Dar, ca și când n-ar fi avut deja suficiente probleme pe cap la întoarcerea la lucru, Andy este atacată în locuința lui Traci (Enuka Okuma), iar certurile între departamente îi pun bețe în roate când încearcă să dea de urma atacatorului.

În paralel, după ce a părăsit-o definitiv pe Chloe (Priscilla Faia), Dov (Gregory Smith) se concentrează pe noua lui slujbă – colaborarea cu Marlo (Rachael Ancheril), la secţia Spionaj, pentru a descoperi evenimentele suspicioase din cazul Ted McDonald. Niciunuia dintre ei nu-i vine să creadă ce descoperă: Divizia 15 este coruptă. În miezul acestor probleme, Dov se gândeşte în continuare la Chloe şi trebuie să-şi dea seama dacă vrea sau nu să-i dea o altă şansă.

În sezonul trecut, ofiţerii de la Divizia 15 au descoperit păcatele trecutului propriu, le-au răscolit şi le-au clarificat, fiind gata de un nou început. S-au maturizat toţi şi sunt mai puternici ca niciodată. În acest sezon, vor trebui să înveţe să se obişnuiască cu zonele gri ale vieţii şi cu faptul că planul de acasă nu se potriveşte cu socoteala din târg. Dar uneori tocmai lucrurile neaşteptate care se întâmplă se dovedesc a fi exact ceea ce le trebuie.

Urmăriți, în premieră la Diva, sezonul 6 al serialului Ofițeri începători, care debutează luni, 29 iunie, de la ora 21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.