Mida Soft Business, unul dintre cei mai importanți integratori de pe piața românească, anunță obținerea statutului de service autorizat HP, ceea ce vine la pachet cu un set de beneficii pentru clientul final: timp rapid de răspuns, reducerea timpului de reparație, simplificarea procedurii. Această certificare vine să le completeze pe cele existente deja: Platinum Supplies Partner, Gold Personal System Partner, Platinum Imaging and Printing Partner, Managed Print Specialist.

“Mida Soft Business, partener HP First Platinum investește continuu în dezvoltarea capabilităților proprii pentru a putea oferi clienților săi cele mai bune soluții informatice. Ca urmare a acestui demers, suntem mândri să anunțăm că echipa tehnică Mida Soft Business a obținut statutul de service autorizat HP pentru întreaga gamă de echipamente de imprimare comerciale – Services Specialist – Printing. Acordarea acestui statut de către HP confirm angajamentul nostru de a le oferi clienților produse, soluții și servicii HP la cel mai înalt grad de competență, acum și cu certificarea HP Inc. Un beneficiu major al faptului că de acum înainte echipamentele HP pot fi reparate în service-ul nostru este reducerea timpului de așteptare al clienților.” Ciprian Baranga, Director Executiv.

Mida Soft Business își lărgește astfel aria competențelor introducând o nouă facilitate pentru clienții săi. În service pot fi aduse orice modele de imprimante sau multifuncționale HP de uz comercial, nefiind condiționați de sursa achiziției sau perioada de garanție.

Parteneriatul cu HP s-a dezvoltat continuu, oferind clienților noștri ultimele tehnologii HP disponibile. Partener First Platinum reprezintă cel mai înalt statut de parteneriat HP și este acordat partenerilor cu rezultate excepționale înregistrate de-a lungul unui an fiscal, reprezentând o recunoaștere a gradului înalt de expertiză și excelență în servicii pe partea de printing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.