”Into the Badlands”, se va încheia cu ultimele opt episoade, difuzate din 25 martie, de la ora 22:00 pe AMC și va debuta cu primele două episoade pe care am avut și noi ocazia să le vedem anticipat și despre care vom vorbi puțin imediat.

Serialul a debutat în 2015 și a fost o surpriză mare oferită de AMC fiind un serial care aducea artele martiale în prim plan și care, combinate cu o un peisaj apocaliptic și un stil de filmare interesant, a avut imediat succes la public.

Ally Ioannides as Tilda – Into the Badlands _ Season 3, Episode 9- Photo Credit: Aidan Monaghan/AMC

În primul sezon făceam cunoștință cu personajul principal Sunny (Daniel Wu) care încearcă să-și ducă traiul pe un teritoriu (Badlands) pentru care se luptau mari case patronate de câte un bun luptător, el fiind prins oarecum la mijloc, dar îi cunoaștem și pe M.K. (Aramis Knight), The Widow (Emily Beecham), Jade (Sarah Bolger), Tilda (Ally Ioannides) și Bajie (Nick Frost) – să enumerăm doar câteva dintre aceștia. Povestea îi va aduce laolaltă pe Bajie, Sunny și M.K. care vor fi constrânși să participe, într-un fel sau altul, la războiul dintre case, iar într-un sfârșit o parte din ei reușesc să scape din Badlands ajungând în afara lui, Sunny și Bajie fiind prinși și luați ca sclavi, iar M.K. în căutarea originilor sale (posedă o putere de neimaginat care-i dă o forță atunci când este rănit/amenințat). În sezonul doi Bajie și Sunny scapă din Badlands dar drumurile lor se separă, iar M.K. află detalii despre originile sale și că Sunny este cel care i-a răpus mama și se întreaptă spre locație. Un mic război între case izbugnește lăsând în urmă case fără patroni, iar concluzia continuă în sezonul 3 – ultimul al serialului.

La începutul sezonului 3 (serialul este împărțit pe capitole – un episod, un capitol), Sunny este acum tătic al unui băiețel foarte important pentru toată lumea pentru că este capabil de o putere ca și a lui M.K., și ajunge, la fel ca și M.K. pe o insulă unde se află semenii săi – insulă condusă de necruțătorul Pilgrim (Babou Ceesay), iar Bajie sfârșește ca prizonier al acestuia. Din închisoare, Bajie îl avertizează pe Sunny că nu trebuie să se încreadă în Pilgrim, iar Sunny este constrâns să-l ajute pe Pilgrim să deschidă Camera Meridian (un locaș sfânt, pesemne important), deoarece viața fiului său este în joc. În același timp, M.K., care încă nu și-a revenit după dezvăluirea că Sunny i-a ucis mama, caută răzbunarea.

Daniel Wu as Sunny – Into the Badlands _ Season 3, Episode 11 – Photo Credit: Aidan Monaghan/AMC

Nici la case lucrurile nu merg prea bine, The Widow (Văduva) este nevoită să se confrunte cu trecutul ei. Între timp, Moon (Sherman Augustus) se grăbește s-o salveze pe Lydia (Orla Brady) de moartea iminentă, după ce aceasta și-a riscat viața pentru el pe câmpul de luptă în prima parte a sezonului 3, iar Tilda are și ea un rol important în desfășurarea lucrurilor.

A doua jumătate a sezonului 3 începe cu două capitole (XXV – Chamber of the Scorpion, respectiv XXVI – Raven’s Feather, Phoenix’s Blood) pe care le-am văzut și noi și fac parte din ultimele episoade ale serialului, în care vor ieși la lumină secrete vechi, se vor forma alianțe noi, iar saga își atinge punctul culminant într-o bătălie majoră care pune capăt tuturor bătăliilor.

Nick Frost as Bajie – Into the Badlands _ Season 3, Episode 11 – Photo Credit: Aidan Monaghan/AMC

În XXV – Chamber of the Scorpion, începe cu The Widow într-un plin duel care este pierdut și forțată să creeze o alianță, iar Sunny și Bajie sunt încă pe insula lui Pilgrim. Moon și Lydia sau întors la casa Horse Territory unde Lydia se reface, iar pe de altă parte Tilda ajunge la fața locului – unde a avut loc bătălia din prima parte a sezonului – și inspectează locul.

Sunny acceptă într-un sfârșit să-l ajute pe Pilgrim la ritualul din Camera Meridian și descoperă că aceasta este sursa provenienței puterilor în luptă (ochii negri) posedate și fiul său și M.K. După descoperirea macabră Sunny decide să intre pe furiș în Camera Meridian, de unde fură compasurile cu ajutorul căruia se pot face incantațiile și distruge o parte din mecanismele de acolo și este surprins de M.K. – însetat de răzbunare. Cei doi se duelează, dar Sunny reușeste să scape, dar va da nas în nas cu Pilgrim a cărei luptă îl va arunca pe Sunny din castel.

De partea cealaltă, Baije e scos din temniță și pus să lupte, dar într-un final pierde în fața lui Pilgrim – aparent de neînvins. Peste noapte e ajutat de Sunny să evadeze și acesta scapă din castel cu fiul său.

Babou Ceesay as Pilgrim, Thom Ashley as Eli – Into the Badlands _ Season 3, Episode 14 – Photo Credit: Aidan Monaghan/AMC

În XXVI – Raven’s Feather, Phoenix’s Blood ne întoarcem la The Widow care, după ce a pierdut acel duel, intră într-un fel de somn indus prin magie și pătrunde în lumea viselor unde o reîntâlnește pe Tilda și descoperă că și ea are acea putere (ochii negri) și nu ezită să o confrunte pe aceasta, dar într-un sfârșit ajunge să se confrunte cu cel mai de temult inamic al său: ea însăși.

Sunny este rănit și se îndepărtează de insulă și se pierde în pădure, cu M.K. și Tilda pe urmele sale, dar și a lui Baije și a copilului. Între timp, Pilgrim încearcă să repare Camera Meridian. Knight îl găsește pe Sunny, iar Beije ajunge la Horse Territory și-l lasă pe cel mic pe mâna lui Moon și Lydia și apoi pleacă.

Asta se va întâmpla în cele două episoade din Into the Badlands care vor debuta, după cum ziceam și la început, din 25 martie, de la ora 22:00 pe AMC urmând ca săptămânal să fie difuzat câte un episod până când, într-un final serialul se va încheia cu acea “bătălie majoră care pune capăt tuturor bătăliilor.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.