Program și informații utile pentru East European Comic Con 2019

1
1840
Ascultă acest articol


Vineri, 24 mai, începe East European Comic Con, cel mai important și așteptat eveniment dedicat tuturor pasionaților de filme, seriale, benzi desenate, gaming din estul Europei.

East European Comic Con va avea loc în perioada 24-26 mai în pavilioanele Central și B1 din complexul expozițional Romexpo.

6 actori internaționali, zeci de expozanți cu cea mai diversificată ofertă de produse inspirate din pop culture, cele mai tari jocuri video și cele mai performante echipamente IT,  Tronul de Fier adus pentru ultima oară la eveniment de pe platoul celui mai popular serial al momentului, Game of Thrones, un dragon într-o formă și mărime fidele celui din serie, o zonă de street food cu mâncăruri pentru toate gusturile, competiții de gaming și cosplay sunt doar câteva dintre atracțiile celei de-a șaptea ediții East European Comic Con.

Publicul va avea șansa unică de a interacționa cu nume importante ale micului și marelui ecran precum Paul Wesley (“The Vampire Diaries”), Carice van Houten (“Game of Thrones), Vladimir Furidk (“Game of Thrones”), Nicholas Brendon („Buffy The Vampire Slayer”), Manu Bennett (“Spartacus”, “Arrow”), Adam Brown (“The Hobbit”), Staz Nair (Qhono din “Game of Thrones”, care va fi și co-host al panel-urilor cu actori) și David Raynolds („The Travelers”, “Wayward Pines”), acesta din urmă acordând autografe și fotografiindu-se cu doritorii în schimbul unor donații redirecționate unei cauze nobile și anume unui orfelinat din Moldova.

În afară de actorii străini, fanii se vor putea delecta cu un nou panel al distribuției din serialul HBO “Umbre” în cadrul căruia vor afla noutăți mult așteptate din următorul sezon ce va apărea curând pe micile ecrane.

În plus, sezonul România-Franța va fi reprezentat pe Aleea Artiștilor de către 6 artiști francezi, printre care și co-creatorul celebrei serii Rahan, Jean-François Lécureux.  Sezonul România-Franța va fi prezent și în zona de gaming printr-o expoziție de jocuri video cu sprijinul RDGA.

 

Zona de gaming va fi bogată în tehnologie de ultimă oră, jocuri noi, competiții și diverse activări puse în scenă de partenerii noștri.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii transmit următoarele informații.

PROGRAM:

Vineri, 24 mai, porțile se deschid de la ora 16:00, urmând ca prima zi să se încheie la ora 21:00. Sâmbătă programul este cuprins între 10:00 și 20:00, iar duminică între 10:00 și 19:00

Programul complet poate fi consultat aici: www.comic-con.ro/timetable/

BILETE:

În schimbul biletului, fiecare persoană va primi o brățară, iar ruperea sau pierderea ei va conduce la pierderea accesului.

Biletele de tip abonament vor fi preschimbate într-o brățară textilă care trebuie păstrată la mână în toate zilele evenimentului.

Biletele vor fi disponibile și la locație, în limita stocului, în două puncte de vânzare amplasate în fața pavilionului B1.

Nu cumpărați bilete sau brățări de la distribuitori neautorizați (inclusiv viagogo.com). Acestea nu vor fi valide pentru garantarea accesului. Revânzarea biletelor sau a brățărilor este strict ilegală.

ACCESUL COPIILOR:

Copiii sub 6 ani au acces gratuit numai dacă sunt însoțiți de un adult posesor de bilet. Un copil poate fi însoțit de un adult plătitor de bilet, iar doi copii de doi posesori de bilete.

ACCESUL CU ANIMALE:

Organizatorii sunt mari iubitori de animale, tocmai de aceea se gândesc la binele prietenilor nostri blănoși (agitația, zgomotul, aglomerația nu le fac bine). Așadar, accesul cu animale nu este permis, excepție făcând câinii însoțitori pentru persoanele cu dizabilități care sunt dresați special.

OBIECTE INTERZISE

Este interzis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, spray-uri, arme, obiecte contondente care pot răni persoane din jur, lasere, substanțe interzise. Accesul cu medicamente este permis doar în baza rețetei medicale aferente.

Totodată, pasionații de cosplay și nu numai care vor avea drept accesorii săbii, cuțite sau alte obiecte ascuțite trebuie să și le țină, în mod obligatoriu, în teacă sau într-un înveliș protector, astfel încât să nu pună în pericol alți participanți la eveniment sau chiar pe sine.

Armele care accesorizează costumațiile trebuie să fie replici de plastic. Armele de tip airsoft trebuie să NU conțina gaz sau baterie și trebuie ca gura țevii să fie acoperită.

Orice încălcare a acestor reguli stă sub incidența legilor statului roman.

PRIM AJUTOR

În Pavilionul B1 vor fi amplasate doua puncte de prim ajutor la care vă sfătuim să apelați în cazul în care aveți nevoie sau în cazul în care vedeți o altă persoană care se simte rău.

OBIECTE PIERDUTE

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiecte personale pe durata evenimentului.

Obiectele pierdute, în cazul în care sunt găsite, trebuie duse la standul INFO POINT, acolo unde își vor aștepta revendicarea.

Dacă în termen de 3-4 zile nu sunt revendicate, atunci se vor posta fotografii cu acele obiecte pe pagina de Facebook a evenimentul din dorința de a-și găsi proprietarii de drept.

REGULI DE CONDUITĂ PENTRU ZONA DE AUTOGRAFE ȘI FOTOGRAFII CU ACTORII:

Organizatorii îi îndeamnă pe posesorii de bilete de Photo Op (Poză) sau Autograph (Autograf) să fie prezenți la începutul sesiunii de autografe si poze.

De asemenea, cei care au e-tickets (bilete electronice) pentru actori, trebuie să se prezinte cu ele în zona dedicată fotografiilor și autografelor pentru a fi scanate și schimbate într-un bilet fizic.

Fotografiile cu actorii se fac numai în cadrul sesiunilor de Photo Op și numai pe bază de bilet. Vă rugăm să nu vă fotografiați la secțiunea de autografe.

Întregul set de reguli menite să asigure buna desfășurare a evenimentului se găsesc și la adresa – http://comic-con.ro/rules/

Facem apel la public să le citească și să le respecte pentru ca toată lumea să se bucure de o atmosferă frumoasa, lipsită de incidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.