– E! anunță astăzi că vedeta, antreprenorul și filantropul Tyler Perry va primi trofeul “The People’s Champion of 2020” în cadrul galei E! People’s Choice Awards. Perry este recunoscut pentru munca sa din domeniul divertismentului, efortul cu care susține multiple cauze caritabile și dedicația cu care inspiră empatie și progres pentru umanitate. Gala E! People’s Choice Awards este difuzată în 15 noiembrie, noaptea de duminică spre luni, de la ora 4 a.m. la E!

“Într-un an plin de incertitudini și instabilitate, Tyler Perry a dovedit că este un lider,” a declarat Jen Neal, General Manager, E! News, Live Events & Lifestyle Digital. “Prin eforturile sale de a demara producția de film și de a crea locuri de muncă sigure în cadrul studiourilor Tyler Perry și prin ajutorul oferit familiilor și organizațiilor caritabile aflate în dificultate, el a sădit în mod conștient speranța în inimile oamenilor. Suntem onorați să îi înmânăm premiul People’s Champion of 2020.”

Tyler Perry a intrat în istorie prin deschirea celui mai mare studio de film privat din U.S., prin activitatea sa din domeniul divertismentului, susținerea unor cauze caritabile, câștigarea premiul DGA Honors by the Directors Guild of America, a premiului Favorite Humanitarian din cadrul People’s Choice Awards și a celei mai recente distincții, Governors Award la ediția premiilor Emmys din 2020, fiind deasemenea inclus în lista TIME’s 100 Most Influential People of 2020. În 2020, Tyler s-a remarcat prin a fi primul producător de film care a deschis producția de film în condiții de siguranță sanitară, după ce a fost sistată de pandemia de COVID-19 și implementarea proiectului “Camp Quarantine” în cadrul Tyler Perry Studios în Atlanta, GA.

Deasemnea, Tyler susține fundații pentru oamenii fără adăpost ca Feeding America, Global Medical Relief Fund și Covenant House. În timpul pandemiei a ajutat cetățenii vârstnici cu alimente și a donat carduri cadou pentru ca poliția din Atlanta să le ofere familiilor în dificultate.

La ediția de anul acesta, pentru a doua oară în istoria acestor premii, E! People’s Choice Awards a deschis o categorie dedicată României: Romanian Social Media Star of 2020, unde ALINA CEUȘAN, ANDRA GOGAN, BIANCA ADAM, CRISTI MUNTEANU, CRISTINA ICH, EMIL RENGLE, MIMI ȘI VLAD MUNTEANU sunt nominalizați. Votarea a început în data de 1 octombrie și se încheie pe 23 octombrie și are loc pe pca.eonline.com/ro sau Twitter.

Gala E! People’s Choice Awards este difuzată duminică spre luni, 15 noiembrie, începând cu Live From The Red Carpet de la 02:00 a.m. și continuând cu ceremonia de la 4 a.m. Ambele programe sunt reluate luni, pe 16 noiembrie de la ora 18:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.