Epson, lider la nivel mondial pe piețele de imprimante și de videoproiectoare, a pregătit pentru toamna aceasta oferte de Black Friday la imprimantele EcoTank și la videoproiectoare. Echipamentele vor avea reduceri de până la 24% și vor putea fi achiziționate online și din magazinele marilor retaileri.

„Pentru ediția Black Friday 2020 am pregătit o serie de oferte la imprimantele multifuncționale și la videoproiectoare, potrivite atât pentru utilizatorii care și-au mutat birourile în propriile case, cât și pentru cei ai căror copii fac acum orele de școală online sau care caută o modalitate de petrecere a timpului liber acasă“, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România și Bulgaria. „Oferta de imprimante de anul acesta vine cu echipamente eco-friendly, ușor de instalat și de utilizat, potrivite pentru orice colț din casă sau de la birou, iar selecția de videoproiectoare este ideală pentru utilizatorii pasionați de cinema, transmisiuni sportive sau gaming, în căutare de imagini mari, clare și luminoase”.

Reduceri de până la 20% la gama de imprimante EcoTank

Reducerile au început deja în magazinele Altex și Media Galaxy, în a căror ofertă se regăsesc imprimantele Epson EcoTank L3110 și EcoTank L5190. Ambele modele vin cu suficientă cerneală pentru trei ani de utilizare și le permit utilizatorilor să economisească până la 90% din costurile de imprimare. Cu un cost minim pe pagină imprimată, multifuncționalele pot livra, cu cerneala inclusă, până la 8.100 de pagini alb-negru și 6.500 de pagini color. Modelul EcoTank L3110 poate fi achiziționat la preț special și din magazinele Flanco și Carrefour în a doua jumătate a lunii noiembrie 2020.

În aceeași perioadă, consumatorii vor găsi în magazinele Altex și Media Galaxy oferte avantajoase la modelele EcoTank L3150 și EcoTank M3170, acesta din urmă fiind un multifuncțional monocrom extrem de rapid și economic, ce oferă până la 11.000 de pagini printate cu cerneala neagră inclusă în cutia imprimantei. Alimentatorul automat de documente (ADF) ajută la scanarea și la copierea rapidă a mai multor pagini în mod automat, iar posibilitățile de conexiune WiFi și aplicația de mobil permit imprimarea de oriunde. Imprimantele EcoTank sunt echipate cu un sistem de realimentare cu cerneală conceput pentru a minimiza riscul de scurgere și murdărire. Recipientele integrează un mecanism care asigură umplerea rezervoarelor exclusiv cu cerneala de culoarea corespunzătoare, rapid și ușor.

Imprimante Epson EcoTank la prețuri accesibile pot fi găsite și în oferta eMag de Black Friday, ce include modelele  L1100, L3160, imprimanta foto L805 și multifuncționalul A3 L14150, precum și la F64, de unde utilizatorii vor putea achiziționa la prețuri avantajoase modelele L805 și L850.

Oferte la videoproiectoare

Pasionații de artă cinematografică, amatorii de competiții sportive și gamerii se pot bucura de reduceri și la videoproiectoare, pentru că ediția Black Friday 2020 vine cu prețuri atractive pentru diferite modele Epson. Un proiector cu un design compact, extrem de portabil și ușor de instalat, modelul EF-100, poate fi mutat cu ușurință dintr-o cameră în alta, are un sistem audio integrat și poate fi așezat astfel încât să proiecteze imaginea chiar și pe tavan, fiind ideal pentru luat în vacanțe sau pentru timpul dedicat copiilor. Este disponibil online pe altex.roavstore.ro și emag.ro.

Tot la eMag sunt disponibile la prețuri reduse modelele de videoproiectoare Epson EB-X41 și EH- TW650. Dezvoltate atât pentru redarea la calitate înaltă a imaginii de film, cât și pentru proiectarea unei prezentări de business, aceste modele oferă imagini Full HD, clare și luminoase, datorită tehnologiei 3LCD. În plus, sunt ușor de transportat și de configurat și au o durată de viață a lămpii incredibil de lungă, de până la 11 ani, pentru un raport calitate-preț avantajos.

Echipamentele Epson aflate la reducere cu ocazia Black Friday 2019 sunt disponibile în ofertele următorilor parteneri Epson: Altex, Media Galaxy, Flanco, eMAG, Carrefour și F64.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.