Cu mai multe jocuri pentru mai mulți gameri, serviciul GeForce NOW vine curând și în Australia, Turcia și Arabia Saudită.

Pentanet, Turkcell și Zain KSA sunt cei mai recenți operatori de telefonie mobilă care se alătură Alianței GeForce NOW.

Prin intermediul serverelor NVIDIA RTX partenerii alianței GeForce NOW livrează o experiență de gaming la o latență și mai scăzută, iar acest lucru oferă partenerilor oportunitatea de a scoate în evidență valoarea lățimei de bandă și infrastructura 5G pentru clienți.

Gamerii beneficiază de mai multe jocuri, într-un singur loc, mai rapid.

Ericsson a publicat cel mai recent mobility report pe 2020, menționând că „Acoperirea 5G la nivelul populației este estimată să atingă 15%, echivalentul a peste 1 miliard de oameni.”

În același timp, DFC Intelligence afirmă că „în acest moment sunt peste 3 miliarde de consumatori de jocuri video în întreaga lume”.

Cloud Gaming este la intersecția acestor două tendințe.

GeForce NOW este cea mai populară platformă de cloud gaming din lume pentru gamerii pe PC, oferind sute de jocuri din centrele de date NVIDIA în America de Nord și Europa.

Serviciul aduce ray tracing în timp real în cele mai populare jocuri pentru PC-uri mai slabe, Mac, Chromebook, Android și iOS.

De asemenea, oferă celor mai mari operatori telecom din întreaga lume oportunitatea de a livra gaming pe PC de înaltă calitate și cu latență scăzută în cloud pe aproape orice dispozitiv. Acești parteneri formează Alianța GeForce NOW, un parteneriat de operatori care folosesc serverele RTX NVIDIA și software cloud-gaming pentru a extinde și îmbunătăți gaming-ul în cloud la nivel global.

Este de datoria noastră să livrăm cea mai bună experiență de cloud gaming în întreaga lume.

Alianța GeForce NOW crește iar

Cei mai noi membri ai alianței GeForce NOW se alătură unui grup de experți în telecomunicații, printre care Softbank, KDDI, LG Uplus, Taiwan Mobile și GFN.RU.

Fondat de un grup de gameri pasionați, Pentanet a construit Perth, cea mai mare rețea de internet wireless fix din Australia care livrează servicii de internet în bandă largă în zona metropolitană din Perth, dar și fibră în vestul Australiei.

Gamerii din Australia se pot aștepta la PC gaming pe aproape orice dispozitiv în acest an.

Aducerea gaming-ului în cloud în Turcia în colaborare cu cea mai nouă platformă de gaming, Turkcell a anunțat recent GeForce NOW powered by GAMEPLUS. Gamerii pot vizita pagina GAME+ pentru pre-înregistrare.

Zain KSA, cel mai mare operator telecom 5G din Arabia Saudită se apropie de o lansare formală a serviciului GeForce NOW. Lansarea va aduce GeForce NOW în țară pentru prima dată.

Fiți pe fază pe măsură ce vor adăuga mai mulți parteneri pentru a aduce gaming-ul în cloud în și mai multe regiuni în 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.