Xiaomi, lider global în tehnologie, a ajuns pe prima poziție a producătorilor de telefoane inteligente în Europa Centrală și de Est, în ultimul trimestru al anului trecut, cu o creștere anuală de 18% și cu o cotă de 25% a numărului de unități livrate în Q4, potrivit celei mai recente analize de piață publicate de Canalys. De asemenea, compania s-a menținut pe a treia poziție în topul celor mai mari producători de telefoane inteligente din întreaga Europă, cu o cotă trimestrială a unităților livrate de 15% și o creștere anuală de 34%.

“Am văzut o creștere constantă atât a telefoanelor inteligente accesibile, cât și a celor premium în piețele noastre din Europa Centrală și de Est, datorită comunității Mi, a consumatorilor și a partenerilor noștri, ceea ce demonstrează că strategia noastră de brand dual este de succes. Vom continua să ne bucurăm de avantajul competitiv pe care ni-l oferă experiența noastră de business în servicii de Internet și ne vom adapta în continuare la obiceiurile locale de achiziții din Europa Centrală și de Est, pentru a ne consolida canalele de vânzare online și offline. De asemenea, ne vom diversifica portofoliul de produse, astfel încât să satisfacă cererea tot mai mare de produse inovatoare Xiaomi, la prețuri accesibile”, a spus Andrew Wong, General Manager Xiaomi Europa Centrală și de Est.

Potrivit Canalys, Xiaomi este pe locul 4 în topul producătorilor de telefoane inteligente de pe piața din România, cu o cotă de 9% a unităților livrate în ultimul trimestru din 2020 și cu o creștere anuală de 117%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.