Godzilla vs Kong. Noi spoturi TV scot la iveală alte detalii

Kong este pregătit pentru lupta sa titanică!

0
558

Kong este pregătit pentru lupta sa titanică!

Godzilla vs. Kong promite o confruntare între doi dintre cei mai iconici monștri din istoria filmului. Dar pentru ca acesta să funcționeze, Kong a trebuit să se schimbe de la prima apariție în MonsterVerse din Kong: Skull Island din 2017 – și acum avem o idee mai bună despre modul în care s-a transformat.

„Kong este mai mare în acest film, există o linie în Insula Skull pe care încă o crește, așa că este un adolescent în acel film. Unde începem cu acest nou film, 40 de ani mai târziu, el este semnificativ mai mare, dar el este în continuare Kong-ul pe care îl cunoști.”, a declarat pentru ComicBook.com producătorul Godzilla vs. Kong, Alex Garcia.

De această dată există mult mai multe maimuțe care provoacă haos – ceea ce îl va ajuta, fără îndoială, să meargă cot la cot cu Godzilla.

”Are câteva trucuri în mânecă, doar în virtutea faptului că se află într-o lume modernă și a unor lucruri pe care le poate folosi și le va folosi tactic, lucru pe care Godzilla nu-l poate”, a explicat Garcia.

Deși există puține șanse ca Kong să tamponeze sau să folosească ața dentară pentru a distrage șopârla nucleară, este clar că implicația este că Kong este mai puternic și mai inteligent decât James Conrad, întâlnit în Insula Skull a lui Jordan Voght-Roberts.

Trailer-ul Godzilla vs. Kong ascunde potențial o apariție a adevăratului ticălos al piesei: Mechagodzilla. Kaiju a fost văzut în câteva ocazii și, în cele din urmă, ar putea duce la alianța dintre Kong și Godzilla pentru a-l înfrunta pe adevăratul personaj negativ.

Godzilla vs. Kong primește două noi spoturi TV, arătându-l pe Kong folosind limbajul semnelor, Hollow Earth și confruntarea într-un Hong Kong luminat de neon.

Legendary Pictures a lansat două noi spoturi TV Godzilla vs. Kong, care prezintă Hollow Earth și Titani care se confruntă într-un Hong Kong luminat de neon. Lupta secolului este la mai puțin de 40 de zile distanță de pătrunderea în cinematografe și difuzarea. O nouă scurtă privire va veni la sfârșitul acestei săptămâni.

Godzilla vs. Kong este un film mare din câteva motive diferite. Este un punct culminant, construindu-se pe cele trei filme anterioare. Filmul va fi, de asemenea, primul blockbuster de acțiune major din 2021, stabilind poate un standard de neatins când vine vorba de acțiune pe scară largă. La sfârșitul zilei, însă, filmul se remarcă pur și simplu prin reunirea celor mai iconici monștri din lume. Fanii sunt tratați cu noi scene de luptă cu titanii, cu pământul gol și multe altele.

În afară de asta, unul dintre cele mai interesante lucruri este Kong care folosește limbajul semnelor. Al doilea trailer al filmului a stabilit că Jia folosește limbajul semnelor pentru a comunica cu el, dar fanii știu acum că Kong poate comunica și în acest fel. În spotul TV, Kong semnează cuvântul „Acasă”.

La fel ca și trailer-ul, filmările îl pictează pe Kong ca fiind cel mai puțin cunoscut al poveștii. Cel de-al doilea spot TV evidențiază bătălia titanilor din Hong Kong, care se încheie cu o imagine intensă a monștrilor care urlă unul spre celălalt.

Pe scurt, ceea ce arată ca Hollow Earth apare și în noua filmare. Pur și simplu, imaginea este uluitoare. Hollow Earth găzduiește o mulțime de creaturi noi, potrivit designerilor de producție ai filmului, astfel încât fanii pot aștepta cu nerăbdare acest lucru. Una peste alta, noile spoturi TV continuă să crească o mare anticipare pentru lupta MonsterVerse.

Godzilla vs. Kong va sosi pe HBO Max și în cinematografele din SUA pe 31 martie, alte teritorii primind ceva mai devreme pe 26 martie.

Trailere noi TV:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.