La AMC și Filmcafe ne bucurăm de acțiune, aventură și suspans, în producțîi cu actori îndrăgiți. Serialul Fargo – sezonul 4, cu Chris Rock, ajunge la final. Ultimul episod se va difuza la AMC, pe 15 martie, iar filmul Râuri de purpura, cu Jean Reno, se va difuza pe 20 martie la Filmcafe. La TV Paprika vom învață noi rețete delicioase de la bucătarul preferat al tuturor, Jamie Oliver, într-o emisiune filmată chiar anul trecut, Gătește simplu cu Jamie, difuzată de luni până vineri.

Nici cei mai mici dintre telespectatori nu sunt lăsăți în urmă, pentru că distracția și învățarea sunt cuvintele de baza la Minimax și Jim Jam, în noi desene animate pline de haz, cu personaje ce îi vor învață pe micuți, într-o manieră amuzantă, despre prietenie, lucru în echipa și protejarea mediului și animalelor. Motanul care dorește să devină vedetă și să conducă o companie de aplicații pentru mobil, vine cu noi episoade în sezonul 5 din Talking Tom și prietenii lui la Minimax. La JimJam este vremea că Amazonul să fie salvat de o fetiță curajoasă și de prietenii ei, animăluțele. Taină și Gardienii Amazonului sunt întotdeauna gata să ajute din 15 martie, la JimJam.

Recomandare AMC

Fargo – Sezonul 4

Finalul sezonului, luni, 15 martie, de la 22:45

Loy Cannon (interpretat de Chris Rock), capul unei familii mafiote afro-americane, încheie un pact fragil cu mafia italiană rivală și controlează împreună o economie paralelă – cea a exploatării, corupției și traficului de droguri. Al patrulea sezon din Fargo se termină, pe 15 martie, în orașul Kansas City din Vestul mijlociu al Statelor Unite.

Recomandare Filmcafe

Râuri de purpură

În 20 martie, de la 19:55

Pierre Niémans (JEAN RENO) este un bărbat cu experiență, care are un instinct infailibil în probleme de criminalistică, dar în sinea să ascunde temeri dureroase. El se deplasează la Guernon, un centru universitar situat în Alpi unde a avut loc o crimă violență. Un film câștigător al premiului Étoiles d’Or pentru cel mai bun regizor.

Recomandare TV Paprika

Gătește simplu cu Jamie

De luni până vineri, de la 21:00

În acest serial, Jamie ne prezintă mâncăruri apetisante, simple și creative pe care oricine le poate prepară acasă. Jamie rezolva problema, indiferent că e vorba despre o cină rapidă și gustoasă pentru copii sau bucate practice care pot fi preparate în prealabil în cantități mari, sau chiar bunătăți speciale festive potrivite pentru o întâlnire romantică sau reuniuni familiale.

Recomandare Minimax

Talking Tom și prietenii lui

Sezonul 5 – zilnic, de la 16:00

Am văzut cum prietenii noștri preferați au lansat (și au pierdut) companii, au creat invenții care au schimbat lumea, au călătorit în spațiu, au traversat lumile, s-au luptat cu răufăcătorii, au salvat planetă. Și știi ce? Lucrurile devin și mai interesante! Sezonul acesta este plin de surprize nou-nouțe, drama și distracție!

Recomandare Jim Jam

Taină și Gardienii Amazonului

Premieră 15 martie, de la 7:37, 11:39, 15:13 și 19:45

Când pădurea este în primejdie, apelul «Cru-Cru» răsună până la Marea Tress, unde Taină și Gardienii Amazonului sunt întotdeauna gata să ajute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.