joiaGFN aduce legarea cu noi conturi, preîncărcare pentru Fortnite în update-ul 2.0.29 și multe altele

0
1036
Ascultă acest articol


Nu există joi completă fără joiaGFN, ziua în care venim cu știri, update-uri și jocuri pentru toți utilizatorii GeForce NOW – toate acestea în cloud pe aproape toate dispozitivele.

Știrile de săptămâna aceasta pentru aplicația GeForce NOW includ funcționalități, încărcare mai rapidă pentru sesiuni și jocuri noi în librăria GFN.

Mai bun, mai rapid, mai puternic

Se întâmplă foarte multe lucruri în spatele scenei, unde echipa noastră lucrează constant pentru a îmbunătăți experiența de gaming în cloud cu fiecare sesiune.
Inginerii noștri lucrează constant pentru a îmbunătăți sesiunile de streaming, pentru a optimiza jocuri și pentru a dezvolta noi funcționalități. De asemenea, continuăm să rafinăm experiența utilizatorilor în aplicația GeForce NOW, care urmează să primească varianta 2.0.29 ce aduce îmbunătățiri.

Gaming mai rapid

Una dintre funcționalitățile pe care le testăm acum cu utilizatorii Founders și Priority este preîncărcarea – care încarcă părți ale jocului înainte să ajungi, astfel încât timpul de lansare să fie mai rapid.

Membrii care testează această funcționalitate pot vedea sesiuni lansate chiar cu un minut mai rapid din momentul în care apasă pe play în aplicația GeForce NOW. Membrii care utilizează conturi gratuite nu au sesiuni preîncărcate garantat și pot avea timpi de pornire puțin mai lungi.

Pentru a testa beneficiile preîncărcării, testăm de asemenea și o nouă funcționalitate de legare a conturilor, care te lasă să te joci fără a fi nevoie să te conectezi la contul magazinului de jocuri. Atât preîncărcarea, cât și legarea conturilor sunt disponibile pentru Fortnite varianta de PC pe GeForce NOW. Anticipăm o extindere a acestor funcționalități pentru mai multe jocuri pe GeForce NOW în viitor.

Utilizatorii de PC, macOS și Chromebook pot active funcționalitatea de legare a contului de pe o nouă pătrățică aflată pe rândul „My Library” în aplicație. Aceasta te duce în panoul de setări unde poți activa legarea contului pentru Fortnite în categoria „Connections”. Odată ce ai urmat acești pași nu mai este nevoie să te conectezi la contul Epiuc pentru a juca Fortnite, indiferent de platforma pe care folosești GeForce NOW și, de asemenea, beneficiezi de sesiuni preîncărcate.

Găsește ce ai nevoie

De asemenea, îmbunătățim rezultatele căutărilor în aplicație pentru a oferi utilizatorilor o gestionare mai ușoară a librăriei și pentru a aduce membrii în jocuri mai rapid. Căutarea jocurilor pentru adăugarea lor în librărie va afișa acum o pagină întreagă de rezultate ale căutării, oferind acces mai rapid la detaliile jocurilor și o metodă mai ușoară de a fi adăugate în librărie.

Dacă folosești GeForce NOW de pe Chrome, am adăugat recent și interfața din jocuri. Interfața le permite utilizatorilor să configureze multe funcții în joc, precum filtrele FreeStyle, scurtăturile pentru microfon și multe altele. Pentru a porni această interfață folosește Ctrl + G pentru PC și Chromebook sau CMD + G pentru macOS.

De asemenea, nu ar exista update pentru GeForce NOW fără să existe și bug-uri reparate. Pentru o listă completă poți verifica „Release Highlights” a versiunii 2.0.29 din meniul de setări al aplicației.
Aceste update-uri sunt doar câteva dintre îmbunărățirile la care lucrăm. Avem multe altele pe care le pregătim, iar cu fiecare update trebuie să ne asigurăm că atunci când utilizatorii GeForce NOW se joacă jocurile preferate de pe serverele noastre din cloud, beneficiază de cea mai bună experiență.

joiaGFN – Lista de jocuri

Bineînțeles, joiaGFN înseamnă și mai multe jocri, iar update-ul de săptămâna aceasta include:

• R-Type Final 2 (day-and-date release on Steam)
• Chinese Parents (Steam)
• Darksiders II Deathinitive Edition (Epic Games Store)
• The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos (Epic Games Store)
• GoNNER (Epic Games Store)
• SOMA (Epic Games Store)
• Yooka-Laylee and the Impossible Lair (Epic Games Store)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.