5 curiozități despre cea mai apreciată familie de telefoane Motorola

0
718

De la primul apel de pe un dispozitiv mobil până la smartphone-urile 5G de astăzi, Motorola este o companie receptivă la nevoile actuale ale consumatorilor și investește constant pentru a îmbunătăți designul telefoanelor, dar și pentru a oferi o experiența de utilizare ireproșabilă.

Această abordare orientată spre consumatori a contribuit la decizia Motorola de a fi un jucător important pe piața de telefoane din gama medie și a stat la baza dezvoltării familiei de telefoane moto g.

moto g a revoluționat industria oferind experiențe mobile incredibile, prin telefoane cu specificații de top, la prețuri accesibile. În plus, dezvoltarea familiei moto g reprezintă angajamentul Motorola de a democratiza accesul la tehnologie, printr-un portofoliu de terminale care sunt echipate pentru performanță.

Familia moto g este una dintre cele mai apreciate, însă sunt câteva lucruri mai puțin știute despre această gamă. Pentru pasionații de tehnologie și fanii Motorola, extindem lista de curiozități din tehnologie cu cinci lucruri interesante pe care nu le cunosc încă despre familia moto g:

 1. Motorola a dat tonul în industria de telefonie mobilă cu gama medie de telefoane. Când Motorola a introdus prima generație de moto g, compania și-a propus să democratizeze accesul la inovație pentru consumatorii din întreaga lume. Cu fiecare generație moto g, Motorola a completat și dezvoltat segmentul de gamă medie a smartphone-urilor, punând la dispoziția utilizatorilor funcții de top, care anterior aparțineau exclusiv zonei de flagship, la un preț accesibil. Acesta este modul în care moto g nu numai că a rămas competitiv, dar a și inovat categoria. Cu o durată de viață impresionantă a bateriei, de 5000 mAh și încărcarea rapidă Turbo, care a devenit un element standard într-un dispozitiv moto g, utilizatorii se bucură de autonomie până la două zile. În plus, moto g9 power vine cu o baterie de 6000 mAh și este unul dinte telefoanele emblemă ale familiei. În ceea ce privește performanța puternică a telefoanelor moto g, aceasta este garantată de procesoarele Qualcomm Snapdragon. De la primul moto g echipat cu Snapdragon 400, până la noul moto g100 cu Snapdragon 870, a fost un drum lung, însă aprecierea consumatorilor a meritat pe deplin.
 2. Motorola a livrat peste 125 de milioane de smartphone-uri moto g de la lansarea primei generații. De acum 8 ani, când a fost lansată, familia moto g s-a dovedit a fi una dintre cele mai populare familii Motorola. În întreaga lume, Motorola a continuat să conducă în categoria telefoanelor de gamă medie, în America de Nord ocupând locul 1 în segmentul de telefoane de gamă medie. În prezent, cu peste 125 de milioane de dispozitive moto g livrate începând cu 2013, tot mai mulți consumatori din întreaga lume au acces la tehnologia care le permite să se conecteze cu cei dragi.
 3. Motorola a fost unul dintre primele branduri care a anunțat un dispozitiv de gamă medie echipat cu tehnologie 5G (moto g 5G plus) și primul brand care a oferit un smartphone 5G sub 400 de dolari (moto g50). În 2019, moto z3 combinat cu 5G moto mod a devenit primul smartphone disponibil în lume care se putea conecta la 5G. De la prima conexiune, rețelele 5G au continuat să se dezvolte în întreaga lume. Motorola, prin cele mai noi smartphone-uri din gama moto g, oferă consumatorilor posibilitatea să beneficieze de cele mai bune viteze disponibile, acestea fiind echipate pentru tehnologiile 4G și 5G.
  Motorola democratizează accesul la tehnologia 5G prin terminalele din familia moto g. Prin moto g 5G plus, Motorola a introdus, pentru prima dată, capacitățile 5G pe un dispozitiv moto g. Alimentat de Qualcomm® Snapdragon™ 765 cu sistem Modem-RF Qualcomm® Snapdragon ™ X52 care permite performanțe excepționale, familia moto g a adus 5G și inteligența artificială împreună, pentru experiențe de nivel superior, cum ar fi posibilitatea de streaming online de cea mai bună calitate.
  Recent, Motorola a lansat moto g50 și moto g100, două dispozitive puternice, echipate cu o serie de caracteristici incredibile care completează beneficiile de bază ale tehnologiei 5G, lățimea de bandă mai mare, latența, precum și viteza 5G de generație următoare, oferind consumatorilor o experiență surprinzătoare, fără a crește, însă, prețul.
 4. Motorola este unul dintre primii producători de smartphone-uri care a adus cel mai recent chipset din seria 800 în categoria mid-tier, odată cu lansarea lui moto g100. moto g100 oferă aceeași performanță puternică pe care utilizatorii o așteaptă de la dispozitivele care costă de două ori mai mult. Fiind unul dintre primele telefoane din lume care utilizează cea mai recentă platformă mobilă Snapdragon ™ 870 5G, moto g100 oferă o conectivitate incredibil de rapidă 5G și Wi-Fi 6, pentru cea mai puternică performanță și cea mai mare viteză de date a oricărui motor g.
  Viteza 5G, noile caracteristici remarcabile ale camerei și autonomia incredibilă a bateriei, în asociere cu platforma Ready For, care amplifică toate capabilitățile smartphone-ului, oferă o experiență de utilizare deosebită, fiind o premieră în industrie. Jocurile pe telefon pot fi mutate pe ecrane mari sau aplicațiile telefonului pot fi folosite pe un ecran de desktop, oferind mai mult spațiu pentru muncă și divertisment. moto g100 este disponibil în România în magazinele Altex sau de pe website-ul Altex la un preț competitiv de 2.199,90 lei.
 5. Anul acesta, Motorola a marcat zece generații de moto g și a sărbătorit prin introducerea a șase modele noi în întreaga lume. Astăzi, consumatorii pot alege smartphone-ul Motorola care se potrivește cel mai bine nevoilor lor, pentru că portofoliul a fost completat cu dispozitive precum moto g10, moto g20, moto g30, moto g50, moto g60 și moto g100. Cu aceste dispozitive, Motorola continuă să inoveze în segmentul mid-tier, aducând experiențe de vârf în această familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.