Escape from Naraka este RTX ON! Dezvoltator indie a adus tehnologie NVIDIA RTX de ultimă generație în noul lor joc

0
392
Ascultă acest articol


Astăzi, Escape From Naraka s-a lansat cu ray tracing în timp real și NVIDIA DLSS. Jocul este un platformer first-person de la dezvoltatorul Indonezian Xelo Games, un developer indie și publicat de Headup Games. Escape From Naraka este plin de efecte ray tracing, printre care iluminare globală RTX, umbre ray-traced și reflexii ray-traced. Pentru a crește numărul de cadre pe secundă, jocul dispune și de DLSS.

Escape From Naraka este un exemplu splendid de rezultat pe care un dezvoltator indie îl poate obține folosind multele tehnologii de gaming pe care NVIDIA le face disponibile gratuit pentru dezvoltatori. De asemenea, demonstrează ușurința cu care dezvoltatorii pot adăuga tehnologii complexe în jocurile lor cu uneltele necesare și cu suport.

RTX ON! Ray Tracing și DLSS combinate oferă cea mai bună experiență în Escape From Naraka

Cu DLSS pornit, gamerii RTX se pot bucura de grafica incredibilă a jocului la cea mai înaltă rezoluție și la cele mai înalte detalii.

Gamerii care joacă pe o placă video GeForce RTX pot porni NVIDIA DLSS pentru a beneficia de o creștere a performanței până la de 2 ori cu setări maxime în 4K, în timp ce calitatea imaginii este păstrată aproape de rezoluția nativă. La 4K fără DLSS, nicio placă video NVIDIA nu livrează 60 FPS cu ray tracing pornit cu setările maxime și în 4K. Cu DLSS, GeForce 3070 sau o altă placă mai bună devin plăci video 4K, livrând calitate 60+ FPS cu ray tracing pornit.

La 1440p, veștile sunt la fel de bune, pentru că DLSS duce aproape fiecare placă video la granița de 60 FPS.

Gamerii care joacă în 1080p pot crește setările la maxim și pot uita de ele, pentru ca fiecare placă video GeForce RTX livrează o experiență la peste 60 FPS.

Cu DLSS și ray tracing, jucătorii GeForce RTX beneficiază de o experiență incomparabilă în Escape From Naraka – cu umbre și reflexii ray-traced, iluminare globală RTX, dar și un număr crescut de cadre pe secundă fără a sacrifica din calitatea video datorită DLSS.

DLSS crește numărul de cadre pe secundă și generează imagini clare pentru jocuri. Oferă spațiul de manevră necesar pentru a maximiza setările și a crește rezoluția. Doar DLSS oferă o creștere a performanței în timp ce păstrează calitatea imaginii comparabilă cu cea nativă la toate rezoluțiile, chiar și 1080p.

„Să adăugăm DLSS în joc a fost rapid și ușor cu ajutorul plugin-ului din UE4, oferind astfel jucătorilor performanță maximă în timp ce aceștia depășesc provocările pe care le oferă Escape From Naraka” – Yosua Bayu S, Developer – XeloGames.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.