Farming Simulator 22 cross-play multiplayer confirmat

0
553
Ascultă acest articol


Hai să cultivăm vremuri bune împreună cu toată lumea! Dezvoltatorul și publisherul GIANTS Software a confirmat azi una dintre cele mai râvnite caracteristici ale modului multiplayer din Farming Simulator 22 și anume cross-play. Acum toți jucătorii pot se pot bucura de activitățile agricole împreună și își pot modifica personajul conform stilului propriu datorită noului creator de personaje implementat în joc.
Ferma unește toți fermierii de pe PC și console

Fără bariere în multiplayer: Datorită funcției cross-play, fermierii virtuali pot juca Farming Simulator 22 împreună, indiferent de sistemul pe care îl preferă. Fanii se pot bucura împreună independent de platforma aleasă pentru a rula jocul, iar experiența cooperativă dă frâu liber imaginației odată ce jocul va fi disponibil pe data de 22 noiembrie pentru PC, PlayStation®5 (PS5™), Xbox Series X|S, PlayStation®4 și Xbox One.

„Implementarea cu succes a funcției cross-play este un mare pas înainte pentru experiența multiplayer din seria Farming Simulator”, a afirmat Boris Stefan, Head of Publishing GIANTS Software. „Cu jocul devenind din ce în ce mai popular în toată lumea și cu numărul fanilor crescând atât pe PC, cât și pe console, am reușit să-i aducem pe toți împreună fără niciun fel de restricții. Agricultura cooperativă evoluează!

Cizme de cauciuc și mustăți: Mai multe personaje distincte

Cu și mai mulți fermieri ce împart același teren virtual pentru a se ajuta unul pe celălalt, jucătorii se vor bucura să afle că au acum la dispoziție și mai multe opțiuni pentru a-și modifica personajele: modele noi de jucători, coafuri, haine și accesorii noi. Opțiunile disponibile pentru îmbrăcăminte includ haine de brand din partea Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere și alte branduri importante din industrie. Companiile germane ELTEN și Engelbert Strauss sunt de asemenea reprezentate cu o serie de echipamente speciale.

„Farming Simulator este o bucurie pentru foarte mulți fani care joacă în multiplayer, ori cu prietenii după o zi grea de muncă ori în scenarii de tip role-play preferate de către creatorii de conținut pasionați de joc. Suntem bucuroși că putem să le oferim și mai multe posibilități pentru personajele lor”, a afirmat Roman Pelypenko, Senior Character Artist.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați website-ul oficial Farming Simulator. Farming Simulator 22 va fi disponibil în România prin intermediul partenerilor retail Netzah Game cu prețuri recomandate începând de la 199.90 RON pentru versiunea PC și 249.90 RON pentru console. De asemenea, toate versiunile comercializate în România includ și localizare în limba română pe cutia produsului și în joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.