Sony prezintă noua gamă de subwoofere, boxe și amplificatoare premium Mobile ES

0
457
Ascultă acest articol


Sony anunță astăzi cele mai noi adiții la gama de produse audio premium Mobile ES pentru mașini, și prezintă noi modele de subwoofer, boxe și amplificatoare precum XS-W122ES, XS-W124ES, XS-163ES, XS-692ES, XM-5ES, XM-4ES, și XM-1ES. Cu o calitate superioară a sunetului și oferind o utilizare și integrare facile, cele mai noi produse Sony din gama pentru mașini duc experiența divertismentului la nivelul următor. Realizate pentru a oferi o acustică fără precedent, aceste noi produse oferă o putere mai mare și o claritate uimitoare, un nou standard pentru experiențele de audiție la bordul mașinii.

Noile modele:

 • XS-W122ES: subwoofer de 30cm 2-ohm
 • XS-W124ES: subwoofer de 30cm 4-ohm
 • XS-163ES: boxe tridirecționale de 16cm
 • XS-692ES: boxe bidirecționale de 16x24cm
 • XM-5ES: amplificator de putere pe 5 canale
 • XM-4ES: amplificator de putere pe 4 canale
 • XM-1ES: amplificator de putere Mono

Subwooferele ES XS-W122ES (2-ohm) & XS-W124ES (4-ohm)- Specificații cheie: 

 • Woofer surround individual cu notch: Woofer-ul surround dispune de o tehnologie proprietară Sony cu un notch distinctiv, curbat, care îmbunătățește simetria amplitudinii verticale pentru a reduce simțitor distorsiunea și pentru a oferi un sunet mai clar.
 • Structură a cadrului cu cinci axe & difuzor dinamic de aer: Designul cadrului dezvoltat pe cinci axe dispersează rezonanța în timp ce difuzorul dinamic de aer integrat asigură o circulație eficientă a aerului pentru deplasarea fluidă a conului și pentru răcirea bobinei vocale.
 • Suspensie cu înălțime reglabilă: Suspensia optimizată acustic oferă o manevrabilitate crescută a puterii și a fluxului de aer, cu o structură realizată special pentru amortizarea mai rapidă și mai precisă a conului boxei.

Boxele Mobile ES XS-163ES & XS-692ES – Specificații cheie:

 • Woofer surround individual cu notch: Woofer-ul surround dispune de o tehnologie proprietară Sony cu un notch distinctiv, curbat, care îmbunătățește simetria amplitudinii verticale pentru a reduce simțitor distorsiunea și pentru a oferi un sunet mai clar.
 • Tweeter cu interior moale: Compatibil High-Resolution Audio, diafragma unui tweeter cu interior moale este atașat direct la bobina vocală, fiind conceput pentru a reda sunete înalte cu o frecvență de până la 40kHz.
 • Structură a cadrului cu cinci axe & difuzor dinamic de aer: Designul cadrului dezvoltat pe cinci axe dispersează rezonanța în timp ce difuzorul dinamic de aer integrat asigură o circulație eficientă a aerului pentru deplasarea fluidă a conului și pentru răcirea bobinei vocale.
 • Suspensie cu înălțime reglabilă: Suspensia optimizată acustic oferă o manevrabilitate crescută a puterii și a fluxului de aer, cu o structură realizată special pentru amortizarea mai rapidă și mai precisă a conului boxei.
 • Transformator acustic: Transformatorul acustic al wooferelor boxelor XS-163ES și XS-692ES, dar și driverul midrange al boxei XS-163ES, ajută la obținerea unui răspuns ideal de frecvență, până la punctele de intersecție. O bobină rigidă din aluminiu (doar pentru XS-163ES) și difuzorul dinamic de aer suportă răspunsul boxei pe o frecvență extinsă, pentru o experiență controlată și o redare dinamică/midrange a bassului.
 • Conexiune prin două amplificatoare cu selector de voltaj în rețelele încrucișate: Funcționalități optimizate încrucișat pentru cel mai înalt nivel audio și capacitoare de mică rezistență, pentru reproducerea clară a sunetelor de înaltă frecvență. Alături de bobina inductivă și de bobinele cu miez de aer, acestea oferă sunet clar la nivel mediu, dar și la frecvențe înalte, atunci când este nevoie. Acestea au un design cu două amplificatoare, pentru a atenua distorsiunile la nivelul tweeter-ului atunci când woofer-ul este utilizat la niveluri crescute. Un selector de voltaj dedicat echilibrează nivelurile de semnal ale woofer-ului și tweeter-ului și permite ajustarea nivelului acestuia din urmă, chiar și atunci când componentele sunt gestionate printr-un singur amplificator.

Amplificatoarele de putere Mobile ES XM-5ES, XM-4ES & XM-1ES – Specificații cheie:

 • Compatibile High-resolution audio (Doar modelele XM-5ES/XM-4ES): Cu High-Resolution Audio, utilizatorii pot auzi nuanțele subtile ale sunetului redat la calitate de studio, mai bună decât cea a unui CD, reproducând în mod authentic intenția reală a artistului.
 • Ieșire de mare putere: Îmbunătățiți calitatea muzicii redate în mașină, cu un amplificator foarte eficient de clasă D, care oferă o varietate de configurații de boxe, toate la 4 ohmi: XM-5ES (100Wx4+450W RMS); XM-4ES (100Wx4+450W RMS); XM-1ES (600W RMS).
 • Sunet puternic și claritate excepțională: Datorită experienței îndelungate Sony în ingineria amplificatoarelor digitale, a fost posibilă realizarea unui amplificator compact, puternic care să nu compromită calitatea sunetului.
 • Componente premium pentru sunet de calitate superioară: A fost ales un convertor DC cu un transformator toroidal pentru a reduce interferențele magnetice. Inductori îmbunătățiți cu fire OFC sunt aleși pentru o rezistență internă mai scăzută și pentru a îmbunătăți caracterul sunetului, în timp ce capacitoarele electrolitice de înaltă capacitate contribuie la un bass precis și dinamic.
 • Terminal pentru difuzor de înaltă calitate: Terminalul difuzorului dispune de șuruburi cu capete hexagonale, oferind o metodă durabilă de a strânge conexiunile firelor în timp ce acceptă cabluri cu împământare sau cabluri de tip ferrules (până la AWG #8) pentru o performanță electrică superioară, o calitate înaltă a sunetului și o conexiune sigură.
 • Structură rezistentă: Cadrul rigid din aluminiu și placa solidă din partea inferioară (1.2mm) reduc vibrațiile și disipă căldura, lucru care rezultă într-o rezonanță scăzută și o performanță muzicală controlată cu atenție.
 • Control și conectivitate îmbunătățite: Controalele sunt configurate în mod logic și ușor de înțeles. Funcția îmbunătățită de asociere facilitează operațiuni intuitive în timp ce conexiunile uzuale sunt puse împreună pentru a simplifica instalarea.
 • Cumularea semnalului pentru conexiune fluidă cu sistemele audio din fabrică: Noua funcție de cumulare a semnalului combină semnalele audio pre-filtrate de la sistemele audio moderne din fabrică pentru a amplifica precis frecvența stereo disponibilă și pentru a permite o instalare flexibilă în diferite tipuri de mașini și tipuri de sisteme audio[1].
 • Ieșiri preamplificate combinate: Semnalul consolidat la nivelul liniei poate fi trimis către alte amplificatoare mono sau stereo din lanț pentru o instalare ușoară. Trecând prin canale și combinând canalele în moduri stereo sau mono permite adiția mai multor amplificatoare.

Prețuri și disponibilitate:

 • Modelul XS-W122ES va avea un preț recomandat de 1.483 de lei și va fi disponibil pentru cumpărare începând din mai 2022 la dealerii locali autorizați.
 • Modelul XS-W124ES va avea un preț recomandat de 1.483 lei și va fi disponibil pentru cumpărare începând din mai 2022 la dealeri locali autorizați.
 • Modelul XS-163ES va avea un preț recomandat de 2.372 lei și va fi disponibil pentru cumpărare începând din luna iulie 2022 la dealeri locali autorizați.
 • Modelul XS-692ES va avea un preț recomandat de 2.026 lei și va fi disponibil pentru cumpărare începând din luna iulie 2022 la dealeri locali autorizați.
 • Modelul XM-5ES va avea un preț recomandat de 4.943 lei și va fi disponibil pentru cumpărare începând din toamna lui 2022 la dealeri locali autorizați.
 • Modelul XM-4ES va avea un preț recomandat de 2.966 lei și va fi disponibil pentru cumpărare începând din toamna lui 2022 la dealeri locali autorizați.
 • Modelul XM-1ES va avea un preț recomandat de 2.966 lei și va fi disponibil pentru cumpărare în toamna lui 2022 la dealeri locali autorizați.

[1] Consultă-te cu un retailer autorizat Sony Mobile ES pentru acest tip de instalare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.