Huawei te invită să vezi combinația perfectă dintre fashion și inovație la Huawei Experience Store

Huawei organizează un workshop de styling cu super premii pentru pasionații de tehnologie, inovație și modă

0
709

Huawei Consumer Business Group găzduiește la Huawei Experience Store, în Băneasa Shopping City, pe data de 17 iunie, un eveniment special creat pentru încurajarea creativității și inovației, destinat pasionaților de modă și tehnologie. Începând cu ora 11:00, renumita stilistă Irina Hartia va susține un workshop de styling, unde participanții sunt invitați să descopere cele mai inovatoare ținute prin care se pot remarca alături de cele mai noi dispozitive de la Huawei. Activitățile, adresate atât iubitorilor de sport, cât și celor ce preferă eleganța, încurajează participanții să folosească noile ceasuri Huawei disponibile în magazin pentru a realiza ținute impresionante. În cadrul evenimentului vor exista o mulțime de oportunități în materie de dezvoltare a styling-ului propriu și numeroase premii.

Participanții își vor găsi cu siguranță inspirația în cadrul prezentării noilor dispozitive, susținută de stilista Irina Hartia. Ceasul HUAWEI WATCH 3 Pro, dar și alte două produse, HUAWEI Band 7 și HUAWEI WATCH FIT 2, vor ajuta utilizatorii să depășească granițele creativității și să construiască ținutele perfecte pentru a ieși în evidență. În cadrul workshop-ului Irina Hartia va oferi de asemenea câteva sfaturi pe care participanții le pot folosi în crearea unei ținute cât mai corecte din punct de vedere stilistic atât în cadrul evenimentului, cât și în viața de zi cu zi.

Posibilitățile pe care tehnologia le oferă industriei modei și viceversa sunt uimitoare, fără limite. Lansarea noului ceas HUAWEI WATCH GT 3 Pro, o expresie a inovației și a eleganței, a fost revoluționară atât pentru industria tehnologică, cât și pentru cea a modei. Din dorința de a fi mereu în pas cu trend-urile, am ales să le oferim utilizatorilor un eveniment de tip workshop, susținut de una dintre cele mai renumite stiliste din România, Irina Hartia, pentru ca ei să poată pătrunde și mai mult în această lume a tehnologiei, care se schimbă în fiecare zi.” a declarat Sabina Știrb, Marketing Director la Huawei Consumer Business Group.

Pentru a oferi și mai multă vizibilitate participanților, în cadrul evenimentului va exista și o competiție, în urma căreia se vor premia cele mai bune ținute, cele care au reușit să se remarce. Stilista vestimentară Irina Hartia va ajuta participanții la fiecare pas în ceea ce privește familiarizarea cu produsele, așadar singura limită pentru crearea ținutelor câștigătoare va fi propria creativitate.

Premii surprinzătoare de la Huawei

 Premiile pentru câștigători includ ceasul HUAWEI WATCH 3 Pro, smartphone-ul HUAWEI nova 9 și căștile HUAWEI FreeBuds Lipstick. În plus, toți participanții la workshop-ul de styling vor câștiga experiența colaborării cu renumita stilistă Irina Hartia în crearea ținutelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.