Începe Școala de Vară la Happy Cinema

Cu bilete gratuite la film

0
349
Ascultă acest articol


Din 1 iulie, începe Școala de vară Happy Cinema”. Singura materie din programă este vizionare de film”. Iar dacă te afli printre premianți, primești bilete gratuite!

În perioada 1 iulie – 31 august, în cinematografele Happy Cinema din București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bacău, Bistrița, Botoșani și Vaslui se desfășoară campania “Școala de vară Happy Cinema”, care se adresează preșcolarilor și elevilor din clasele I-XII. Elevii școlii de vară beneficiază de o ofertă specială: pentru fiecare 4 bilete achiziționate, al cincilea este gratuit!

Înscrie-te și tu acum!

Solicită carnetul de elev de la casa de bilete a cinematografului, apoi prezintă carnetul de fiecare dată când mergi la film, împreună cu biletul achiziționat, și te premiem cu o intrare gratuită la orice film din program.

Și vara aceasta ai ce să vezi!

Minionii 2, Thor: Iubire și tunete, Gașca Animăluțelor DC, Animăluțe furioase: Legenda lui Hank sunt doar câteva dintre titlurile care rulează în perioada următoare pe marele ecran.

Mai multe informații despre programul proiecțiilor din cadrul rețelei Happy Cinema sunt disponibile pe www.happycinema.ro

Regulamentul complet al campaniei este disponibil pe: https://www.happycinema.ro/promotii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.