Noul Razer Stream Controller asigură control instant și creativitate fără limite

Cele 12 butoane haptice de tip switchblade, 6 comutatoare analogice tactile și 8 butoane programabile oferă posibilități nelimitate de a crea conținut și de a personaliza stream-urile live

0
402
Ascultă acest articol


Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat Razer Stream Controller, o soluție completă care ușurează crearea de conținut, oferind acces facil la toate funcționalitățile folosite de creatorii de conținut. Noul Stream Controller ușurează multi-tasking-ul oferind shortcuts nelimitate și acces instant la orice funcție, alături de o compatibilitate software aproape nelimitată prin ecranul tactil complet personalizabil și multitudinea de butoane.

Control instant și complet al stream-urilor și al conținutului

Streamerii și creatorii de conținut pot să-și dea frâu liber creativității cu ajutorul Razer Stream Controller, datorită interfeței concepute special pentru organizarea intuitivă, ordonarea multi-tasking-ului și personalizare maximă. Cele 12 taste haptice de tip switchblade se pot asocia cu un număr infinit de comenzi, inclusiv de tip macro, în timp ce pictogramele personalizabile asigură o navigare vizuală ușoară. Bazat pe aplicația Loupedeck, aproape fiecare aspect al noului controller este personalizabil, utilizatorii putând seta inclusiv nivelul de răspuns tactil preferat. Cele 6 comutatoare tactile analogice oferă posibilitatea ajustării volumului a diferitelor tipuri de conținut audio în timp real, utilizatorii putând să administreze eficient canalele audio cu ajutorul ecranului tactil de tip LCD. Cele 8 butoane programabile permit schimbarea instant între diferite spații de lucru și setul de comenzi aferent fiecăruia.

“Creativitatea se bazează pe extinderea granițelor a ceea ce considerăm posibil. Acesta este și scopul Razer când vine vorba de suita de unelte concepute pentru streaming“, a declarat Richard Hashim, directorul diviziei de mobile și console în carul Razer. “Prin abordarea noastră  care integrează cele mai avansate soluții hardware și software, Razer eliberează creatorii de conținut de limitele impuse de uneltele folosite de aceștia și le permite să-și urmeze imaginația.”

Încheierea stream-ului nu înseamnă și finalul eforturilor. Stream-urile live trebuie editate și publicate pe platformele sociale precum YouTube și Facebook. Noul Razer Stream Controller le permite creatorilor de conținut să-și organizeze toate comenzile în scheme dedicate, denumite spații de lucru, care pot fi asociate cu cele 8 butoane programabile pentru acces facil. Comutarea între spațiile de lucru se poate face extrem de ușor prin ecranul tactil.

Cel mai avansat software pentru maximum de compatibilitate și funcționalitate plug-and-play

Razer și Loupedeck și-au unit forțele pentru a dezvolta această soluție completă dedicată creatorilor de conținut, bazată pe experiența extinsă a celor două companii în domeniul streaming-ului și creării de conținut. Posibilitatea de a personaliza fiecare aspect al experienței fiind la baza filosofiei de design, noul software asociat cu Razer Stream Controller le permite jucătorilor, creatorilor de conținut și streamer-ilor să găsească toate uneltele de care au nevoie într-o singură platformă.

Razer Stream Controller se bazează pe un UX optimizat și ușor de folosit, care le permite utilizatorilor să-și personalizeze cu ușurință comenzile în stil ”drag and drop”. Creatorii pot găsi toate comenzile de care au nevoie în cadrul noului Marketplace, care include plugin-uri, profiluri și pachete de pictograme, numărul acestora crescând de la zi la zi. Pe lângă uneltele disponibile în cadrul Marketplace, utilizatorii pot defini și acțiuni personalizate și comenzi macro cu o singură apăsare de buton.

Noul Razer Stream Controller este un deck de streaming avansat și compact, care oferă nenumărate opțiuni de personalizare, ideal și pentru multiple scene de productivitate, inclusiv editare foto-video. Datorită interfeței adaptabile la nevoile de streaming, de  editare și de control general al sistemului, creatorii de conținut pot dezlănțui întregul lor potențial creativ prin Razer Stream Controller.

Despre RAZER STREAM CONTROLLER

  • Interfață: 12 taste haptice de tip switchblade, ecran LCD, 6 comutatoare tactile analogice, 8 butoane programabile
  • Cerințe de sistem: macOS X 10.14 (sau mai nou), Windows 10, aplicația Loupedeck
  • Dimensiuni: 151 x 101.5 x 30.2mm
  • Greutate: 210g (Stream Controller), cu Angle Stand cântărește 216g (inclusiv standul detașabil)
  • Conectivitate: cablu USB-A – USB-C de 2 metri
  • Conținut pachet: Razer Stream Controller, cablu USB-A – USB-C de 2 metri, stand detașabil

Preț și disponibilitate

269.99 Euro. Disponibil la sfârșitul lui 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.