Seria de memorii Kingston FURY Renegade DDR5 oferă un potențial extrem de overclock

0
502
Ascultă acest articol


Kingston Technology Europe Co LLP, o filială a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în memorii și soluții tehnologice, anunță astăzi lansarea memorie Kingston FURY Renegade DDR5 și Kingston FURY Renegade DDR5 RGB. Familia Kingston FURY Renegade DDR5 este una proiectată pentru a maximiza performanța sistemului.

Kingston FURY Renegade DDR5 împinge la extrem performanța platformelor DDR5 de ultimă generație, oferind un modul ultra rapidă de până la 6400MT/s1 și latență CL32. Mai mult, noile memorii sunt construite folosind componente premium optimizate de ingineri, sunt testate riguros pentru compatibilitatea cu plăcile de bază de top din industrie2 , certificate Intel® XMP 3.0 și susținute de teste pentru viteză efectuate 100% în fabrică.

Noua familie Kingston FURY Renegade DDR5 oferă un radiator nou din aluminiu cu un design pe negru şi argintiu, dar şi un nou sistem de iluminare RGB cu LED-uri dinamice, care completează aspectul celor mai nou calculatoare din industrie. Folosind Kingston FURY CTRL™3 se pot alege 16 efecte de iluminare RGB personalizabile, având la bază tehnologia patentată Kingston FURY Infrared Sync™.

Perfecte pentru crearea de conținut, multitasking și gaming, Kingston FURY Renegade  DDR5 și FURY Renegade  DDR5 RGB, sunt alegerea ideală pentru jucători, entuziaști, creatori de conținut și overclock extrem.

“Suntem încântați să oferim ce este mai bun din ambele lumi: performanță extremă și liniște maximă” a declarat Iwona Zalewska, DRAM Business Manager, Kingston EMEA. “Cu familia Kingston FURY Renegade DDR5, utilizatorii pot prelua controlul asupra performanței sistemului lor și pot depăşi orice limite”.

Kingston FURY Renegade DDR5 și Kingston FURY DDR5 RGB sunt disponibile în module individuale de 16GB și kit-uri de 32GB cu viteze de până la 6400MT/s și latențe scăzute până la CL32. Noile module beneficiază de fiabilitatea Kingston si de o garanția pe viață.

Pentru mai multe detalii vizitați kingston.com.

Kingston FURY Renegade DDR5 funcții și specificații:

 • Proiectate pentru performanță maximă: Cu viteze de până la 6400MT/s1 și latență CL32, Kingston FURY Renegade DDR5 oferă componente de calitate dezvoltate de ingineri profesioniști, sunt testate riguros pentru compatibilitate cu plăcile de bază de top din industrie, garantate de o testare a vitezei încă din fabrică pentru o experiență de overclock fără probleme.
 • Potențial maxim de overclock: DDR5 intră într-o nouă eră a overclock-ului, făcând astfel procesul mai ușor de realizat și mai stabil în utilizare decât generațiile anterioare. On Die ECC oferă o mai bună anduranță, PMIC-ul integrat echilibrează puterea atunci când este nevoie, iar două subcanale independente pe 32biti oferă creșteri substanțiale ale eficienței datelor pentru procesoarele multi-core.
 • Certificare Intel® XMP 3.0: Tehnologia Intel Extreme Memory Profile face ca overclocking-ul să fie ușor de realizat, cu timpi, viteze și tensiuni avansate pre-optimizate din fabrică pentru performanță de overclocking. Kingston FURY Renegade DDR5 dispune de un PMIC programabil pentru XMP 3.0, care acceptă până la două profiluri personalizabile pentru a optimiza timpii, vitezele și tensiunile.
 • Realizate în colaborare cu cei mai mari producători2 de plăci de bază din lume: Memoriile sunt testate pentru a fi compatibile cu cele mai populare plăci de bază din lume, oferind astfel opţiunea de a crea un sistem puternic și de încredere.
 • Radiator din aluminiu cu design atractiv: Radiator din aluminiu de culoare neagra sau gri, proiectat pentru a se asorta cu PCB-ul memoriei și pentru a menține o temperatură optimă și un design modern.
 • Capacitate:
  • Modul – 16GB
  • Kit de două – 32GB
 • Frecvență: 6000MT/s, 6400MT/s
 • Latență: CL32
 • Voltaj:35V, 1.4V
 • Temperatură operare: 0°C-85°C
 • Dimensiuni: 35 mm x 39.2 mm x 7.65 mm

Kingston FURY Renegade DDR5 RGB funcții și specificații:

 • Iluminare RGB dinamică cu efecte personalizabile3: Dați viață sistemului cu 16 efecte de iluminare RGB prestabilitate utilizând Kingston FURY CTRL sau software-ul RGB oferit de placa de bază. Designul radiatorului se asortează perfect cu PCB-ul negru și cu iluminarea RGB.
 • Tehnologia patentată Kingston FURY Infrared Sync™: Asigurați-vă că efectele de iluminare RGB rămân sincronizate cu tehnologia brevetată Kingston Infrared Sync.
 • Proiectate pentru performanță maximă: Cu viteze de până la 6400MT/s1 și latență CL32, Kingston FURY Renegade DDR5 oferă componente de calitate dezvoltate de ingineri profesioniști, sunt testate riguros pentru compatibilitate cu plăcile de bază de top din industrie și vin cu garanţia unei testări încă din fabrică la performanțe maxime, pentru o experiență de overclock fără probleme.
 • Potențial maxim de overclock: DDR5 intră într-o nouă eră a overclock-ului, făcând astfel procesul mai ușor de realizat și mai stabil în utilizare decât generațiile anterioare. On Die ECC oferă o mai bună anduranță, iar PMIC-ul integrat echilibrează puterea atunci când este nevoie, iar două subcanale independente pe 32biti oferă creșteri substanțiale ale eficienței datelor pentru procesoarele multi-core
 • Certificare Intel® XMP 3.0: Intel Extreme Memory Profile face ca overclocking-ul să fie ușor de realizat, cu timpi, viteze și tensiuni avansate pre-optimizate din fabrică pentru performanță de overclocking. Kingston FURY Renegade DDR5 dispune de un PMIC programabil pentru XMP 3.0, care acceptă până la două profiluri personalizabile pentru a optimiza timpii, vitezele și tensiunile.
 • Realizate în colaborare cu cei mai mari producători2 de plăci de bază din lume: Memoriile sunt testate pentru a fi compatibile cu cele mai populare plăci de bază din lume, putând astfel să creați un sistem puternic și de încredere
 • Capacitate:
  • Modul – 16GB
  • Kit de două– 32GB
 • Frecvență: 6000MT/s, 6400MT/s
 • Latență: CL32
 • Voltaj:35V, 1.4V
 • Temperatură operare: 0°C-85°C
 • Dimensiuni: 35 mm x 44 mm x 7.66 mm

1 Aflați mai multe despre mega transferurile pe secundă – MT/s înseamnă mega transferuri (milioane) de transferuri) pe secundă și reprezintă rata efectivă de date (viteză) a memoriei SDRAM DDR (Double Data Rate) în calcul. Un modul de memorie DDR SDRAM transferă date la creșterea și scăderea fiecărui ciclu de ceas (1Hz). De exemplu:.

Ex: DDR4-3200 (PC4-3200)

Clock Rate: 1600MHz

Data Rate: 3200MT/s

Lățime de bandă: 25,600 MB/s (25.6 GB/s)

2 Prezentat pe listele de furnizori calificați (QVL) ale producătorilor de top de plăci de bază din lume.

3 Iluminarea personalizabilă cu software-ul Kingston FURY CTRL sau cu software-ul plăcii de bază. Suportul de personalizare RGB prin software terț poate varia. .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.