Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. SĂPTĂMÂNA 1 – 4 august 2022: o invitație de două persoane la film orice film rulează în perioada 8 – 11 august.

Răspunsul la întrebare: Cineplexx

Câștigător: Tart Mattias

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I. și o adresă validă de mail, filmul pe care vreți să-l vedeți și locația și să ne spuneți:

LA CE CINEMATOGRAF SUNT DISPONIBILE INVITAȚIILE ACESTUI CONCURS?

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici. Invitațiile se ridică pe loc de la casa de bilete a cinematografelor unde este necesar să prezentați C.I..

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Invitațiile se ridică direct de la casa de bilete de la cinematografele Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș și se folosesc pe loc. Invitațiile sunt valabile la filmul ales de către câștigător, care rulează în perioada menționată (timp de o săptămână).

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Este o invitație de două persoane și e disponibilă la filmul ales de către câștigător care rulează în perioada menționată la Cineplexx unde aveți și programul proiecțiilor în cele 4 locații. Perioada de valabilitate a invitațiilor este de o săptămână.

Atenție ! Regulament:

 1. Invitația va fi valabilă doar pentru spectacolele la care există minim un bilet achiziționat!
 2. Respectați regulile de siguranță impuse de cinematograf.
 3. Invitațiile sunt disponibile doar la filmul ales de câștigător, cu excepția avanpremierelor și la sălile VIP.
 4. În cazul proiecțiilor 3D, costurile ochelarilor vor fi suportate de către căștigători.
 5. Conform noilor reglementări GDPR vă informăm că mail-ul furnizat la comentarii nu este făcut public, iar numele nu este folosit în niciun scop fără consimțământul participantului la concurs. Atât numele cât și adresa de mail al celor doi câștigători vor ajunge numai la cinematograful unde sunt valabile invitațiile, pentru confirmare și nu răspundem de cum utilizează acesta informațiile mai departe.

Prin participarea la concurs sunteți de acord cu acest regulament. Mulțumim.

Succes! *Dacă aveți nelămuriri așteptăm un mail de la voi (adresa o găsiți în partea de jos a site-ului.)

23 COMENTARII

 1. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Baneasa și Titan din București, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș.Doresc sa merg la Cineplexx Baneasa, la Gașca Animalutelor.

 2. Cineplexx Titan si Baneasa din Bucuresti, Satu-Mare, Sibiu și Targu-Mures. As dori sa merg la Cineplexx Baneasa

 3. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Baneasa și Titan din București, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș

 4. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Baneasa și Titan din București, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș.Doresc sa merg la Cineplexx Baneasa, filmul Orfana -Ingerul Mortii.

 5. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Baneasa și Titan din București, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș.Doresc sa merg la Cineplexx Baneasa, filmul Orfana -Ingerul Mortii.

 6. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș. Doresc să merg la Cineplexx Titan, la Thor: Love and Thunder.

 7. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș. Doresc să merg la Cineplexx Titan, la Thor: Love and Thunder.

 8. Cineplexx Băneasa și Titan București, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș. CINEPLEXX BĂNEASA la filmul Thor:Love and Thunder

 9. INVITAȚIILE SUNT VALABILE LA CINEMATOGRAFELE CINEPLEXX BĂNEASA SI TITAN DIN BUCUREȘTI ȘI TÂRGU MUREȘ ȘI SIBIU ȘI SATU MARE…TRENUL ASASINILOR IN BUCUREȘTI

 10. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș. Doresc să merg la Cineplexx Titan, la Thor: Love and Thunder.

 11. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș
  Cineplexx Titan, Thor: Love and Thunder

 12. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș
  Cineplexx Titan: DUPĂ CE NE-AM CERTAT

 13. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș
  Cineplexx Tiran – DUPĂ CE NE-AM ÎNDRĂGOSTIT

 14. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș. Doresc să merg la Cineplexx Titan, la Thor: Love and Thunder.

 15. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș. Doresc să merg la Cineplexx Satu Mare, la filmul Trenul Asasinilor

 16. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș. Doresc să merg la Cineplexx Titan, la Thor: Love and Thunder.

 17. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș. Doresc să merg la Cineplexx Titan, la filmul Trenul Asasinilor

 18. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș. Doresc să merg la Cineplexx Titan, la Thor: Love and Thunder.

 19. Răspuns: Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș

  Cineplexx Titan – Top Gun Maverick

 20. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș.

  Cineplexx Titan, la TopGun

 21. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș. Doresc să merg la Cineplexx Titan, la filmul Trenul Asasinilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.