Ascultă acest articol


Am avut ocazia să încerc closed beta (PlayStation Early Access) de la noul Call Of Duty, care este un remastered al unui dintre cele mai iubite jocuri din serie, fiind vorba aici de Modern Warfare II, și am de zis câteva lucruri despre experiența în primă instanță, deci, la cald.

Primul sentiment a fost cel de deja vu, am retrăit aceleași sentimente, aceeași experiență pe care am avut-o când MW 2 s-a lansat, pe Playstation 3 și mă jucam online. Doar că 13 ani mai târziu și cu un joc nou. Este incredibil cum au reușit să reproducă atât de fidel sentimentul unui Call of Duty care până acum în multiplayer a fost doar o încercare, o copie, una bună dar niciodată atât de aproape de original. Vorbim de o reproducție exactă din toate punctele de vedere, doar ca la standarde de 2022 pe o consolă foarte puternică (PS5) a cărui potențial încă nici măcar la jumătate nu cred a fost atins. Dar acest Modern Warfare cred ca o împinge.

Arată, din punct de vedere grafic, incredibil. Din meniu, la secțiunea de operatori, îți dai seama că ai de-a face cu personaje de o calitate grafică la un alt nivel decât ce am văzut până acum. Sărind peste partea asta că zici că e doar în meniu, jocul funcționează foarte bine. Consola nu doar susține partea grafica la maximă capacitate ci merge impecabil în timp ce arată impecabil. Din nou, vorbim de multiplayer. Este rapid, se mișcă lin și toate astea, fără să fi dat peste un glitch sau bug. Corect colorat, nu are nici un fel de filtru să îți schimbe imaginea sau să încerce să mascheze ceva defecte ascunse.

Pe partea de controller, nu pot să spun prea multe, are câteva funcții de vibrații însă nu sunt evidente sau „gimmicky” și nici de alte moduri sau chestii din joc pe care să le menționez pentru că nu am aprofundat prea mult, fiind vorba de un beta. Pur Team Deathmatch pe diferite hărți care s-au dovedit foarte bine concepute, la fel cum erau și cele din MW2.

Poate că nu o să apuc la lansare să joc remastered-ul la Modern Warfare II și o să îmi pară rău, dar mă bucur că măcar am apucat să îl încerc în versiunea Beta. Pentru toți curioșii sau cei care au coborât de mult din  trenul Call Of Duty, merită încercat măcar în Open Beta care va avea loc în perioada 24 – 26 septembrie pe toate platformele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.