Noutățile lunii februarie 2023 la Disney+

0
841
Ascultă acest articol


Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

În ultima lună de iarnă din acest sezon, Disney+ se pregătește să vă încălzească inima cu o mulțime de filme și seriale romantice, iar comedia romantică pentru adolescenți, Cu drag, Simon sosește la timp pentru Ziua Îndrăgostiților. De asemenea, există pe platformă o mulțime de titluri anti-Valentine, nu în ultimul rând noul serial aclamat Fleishman are necazuri, cu Jesse Eisenberg și Claire Danes în rolul unui cuplu din Manhattan care trece printr-un divorț complicat.

În plus, avem parte de mai multe episoade noi din Comoara Națională: Puterea Istoriei (National Treasure: Edge of History), Războiul stelelor: Lotul rău (Star Wars: The Bad Batch) și Misterele din Montana (Big Sky)!

Toate acestea + multe altele la prețul de 29.99 Lei pe lună

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica. Datele de mai jos sunt corecte la momentul transmiterii acestui newsletter.

FLEISHMAN ARE NECAZURI – FLEISHMAN IS IN TROUBLE – SERIAL ORIGINAL – 22 februarie (Toate episoadele sunt disponibile)

Fleishman are necazuri este povestea lui Toby Fleishman (41 de ani), recent divorțat și care plonjează în noua lume a întâlnirilor prin intermediul aplicațiilor, cu un  succes de care nu a avut parte în tinerețe, înainte să se însoare la finalul studiilor medicale. Dar chiar la începutul primei sale veri de libertate sexuală, fosta sa soție Rachel dispare, lăsându-l cu Hannah, în vârstă de 11 ani, și cu Solly, de 9 ani, fără niciun indiciu und ear putea fi sau dacă se va întoarce. În timp ce jonglează cu sarcinile de părinte, cu întoarcerea vechilor prieteni Libby și Seth, cu o potențială promovare la spital pe care o aștepta de mult timp și cu toate femeile compatibile din Manhattan, își dă seama că nu va reuși niciodată să afle ce s-a întâmplat cu Rachel până nu va fi în stare să accepte ceea ce s-a întâmplat de fapt cu căsnicia lor. 

PANTERA NEAGRĂ: WAKANDA PENTRU TOTDEAUNA – BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER – 1 februarie (Doar pe Disney+)

În „Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna” realizat de Studiourile Marvel, Regina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) și Dora Milaje (inclusiv Florence Kasumba), luptă pentru a-și proteja națiunea de puterile mondiale ostile în urma morții regelui T’Challa. În timp ce oamenii din Wakanda se străduiesc să îmbrățișeze următorul lor capitol, eroii trebuie să se unească cu Nakia (Lupita Nyong’o) și Everett Ross (Martin Freeman) pentru a crea o nouă cale pentru regatul Wakanda. Cu Tenoch Huerta în rolul lui Namor, regele unei națiuni submarine ascunse, filmul îi prezintă și pe Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena și Alex Livinalli.

NOILE AVENTURI ALE FAMILIEI PROUD – THE PROUD FAMILY: LOUDER AND PROUDER – Sezonul 2 – SERIAL ORIGINAL DISNEY+ – 1 februarie (Toate episoadele sunt disponibile)

Continuarea apreciatului serial, „Noile aventuri ale familiei Proud” urmărește aventurile și neajunsurile lui Penny Proud, în vârstă de 14 ani, și ale familiei ei, în timp ce trăiește o viața modernă cu amuzament și empatie. Anii 2020 aduc o nouă carieră pentru mama Trudy, vise mărețe pentru tatăl Oscar și noi provocări pentru Penny, inclusiv o vecină trezită social care crede că are multe să o învețe,

DARBY ȘI CEI MORȚI- DARBY AND THE DEAD – FILM ORIGINAL – 27 ianuarie

Darby și morții este o comedie supranaturală pentru adolescenți despre o elevă de liceu care are abilitățI de mesager spiritual. După ce a suferit o experiență de moarte apropiată în tinerețe, Darby Harper poate vedea oamenii morți.

Știai că?

 • Producțiile Disney+ la Premiile Golden Globe 2023: Școala Abbott (Abbott Elementary) premiat pentru cel mai bun serial de comedie, alături de Quinta Brunson, cea mai buna actrita intr-un serial TV, actorii Amanda Seyfried (Cazul Theranos/ The Dropout) și Jeremy Allen White (Ursul/The Bear) au fost, de asemenea, premiați pentru performanțele lor. Toate cele trei seriale pot fi urmărite acum pe Disney+. Sezonul 2 din serialele Școala Abbott și Ursul vor fi difuzate în 2023.
 • Avatar: incursiune în culise, ediție specială din 2020(Avatar: The Deep Dive Edition of 20/20) este acum disponibil pe Disney+ și dezvăluie trucurile și magia din spatele succesului de box office Avatar 2, aflat în prezent în cinematografe. Bineînțeles, puteți găsi Avatar și pe Disney+.
 • Sunt disponibile și alte producții nominalizate la competiții prestigioase: Iată-i cum fug, Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna and Doctor Strange în Multiversul Nebuniei nominalizate la premiile BAFTA
 • Găsiti numeroase documentare National Geographic pe Disney+… dedicate inclusiv marilor feline: Felinele Indiei, Jocuri Feline și Feline africane

ÎN LUNA FEBRUARIE PE DISNEY+, SIMȚI DRAGOSTEA SAU … NU!

În luna iubirii, Disney+ aduce o mulțime de producții celor care vor să intre în atmosfera acestei sărbători dar și celor care s-au săturat de acest subiect.  Filme despre prietenia dintre femei, relații complicate și persoane independente – toate sunt perfecte pentru publicul Anti-Valentine!

 • Fetele de aur – The Golden Girls – Toate episoadele sunt disponibile
 • Minte-mă – Tell Me Lies – Toate episoadele sunt disponibile
 • Felinele – The Cheetah Girls – Disponibil acum
 • John Tucker trebuie să moară – John Tucker Must Die – Disponibil acum
 • Două tipe păguboase – Romy and Michelle’s High School Reunion – Disponibil acum
 • Sălbăticie – Wild – Disponibil acum

SE LANSEAZĂ DE ASEMENEA PE DISNEY+ ÎN LUNA FEBRUARIE

 • Golanul – Bruiser – Disponibil din 24 februarie
 • Aventurile lui Dug: Carl are o întâlnire – Dug Days: Carl has a date (special) – Disponibil din 10 februarie
 • Detectivii internetului – Web of Death – Disponibila din 22 februarie
 • Crime în campusuri universitare – Death in dorms – Disponibil din 15 februarie
 • Ținutul Ucigaș – Killing County – Disponibil din 8 februarie
 • O fi dragoste – Call It Love -Disponibil din 22 februarie
 • Chefi în sălbăticie – Chef vs. WildDisponibil din 1 februarie
 • Wu-Tang: o poveste americană – Wu-Tang: An American Saga – Disponibil din 15 februarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.