Razer și Roblox lansează periferice inspirate din renumita platformă de jocuri

0
554
Ascultă acest articol

Pornește într-o nouă aventură captivantă în lumea digitală, echipat cu perifericele din colecția Razer | Roblox, rezultatul celei mai noi colaborări Razer. Parteneriatul dintre Razer și Roblox a avut ca scop dezvoltarea de accesorii hardware performante care să ofere o experiență captivantă pentru utilizatori în timp ce explorează și se conectează cu prietenii în universul Roblox.

Colecția Razer | Roblox include trei dintre cele mai populare periferice dezvoltate de Razer: Razer Orochi V2, mouse-ul wireless pentru dispozitive mobile, tastatura mecanică Razer BlackWidow V3 și căștile wireless Razer Barracuda X, compatibile cu multiple platforme. Fiecare produs din colecție poartă simbolul arhicunoscut Roblox și este însoțit de un obiect virtual exclusiv, ce poate fi activat folosind codul din pachet. Iată mai mute detalii:

  • Razer Orochi V2 este un mouse wireless cu greutate deosebit de mică și de dimensiuni reduse, fiind ideal pentru cei cu palme mai mici. Datorită tehnologiilor Razer HyperSpeed Wireless și Bluetooth, utilizatorii se pot bucura de un mouse precis și rapid care îmbunătățește considerabil experiența de a explora lumile virtuale, eliminând dezordinea cauzată de cabluri. Noul Razer Orochi V2 – Roblox Edition include un rucsac virtual, Razer Cyberpack.
  • Razer BlackWidow V3, face parte din gama de tastaturi Razer premiată în multiple rânduri, și este un model echipat cu switch-uri mecanice fiabile de tip Green, care oferă un răspuns tactil accentuat, îmbunătățind astfel experiența de tastare. Tastatura vine cu un model special de taste albe realizate din ABS cu tratament UV și iluminare Razer Chroma RGB, care le permite utilizatorilor să personalizeze tastatura după bunul plac. Tastatura Razer BlackWidow V3 – Roblox Edition vine la pachet cu o pereche de aripi virtuale, Razer Cyber Wings.
  • Razer Barracuda X sunt o pereche de căști deosebit de confortabile, cu greutate redusă, compatibile cu multiple platforme, printre care PC, console și dispozitive mobile. Cu o durată de funcționare de până la 50 de ore la o singură încărcare, utilizatorii se pot bucura de cea mai bună calitate audio și de conversații clare cu prietenii în timp ce explorează universul Roblox. Căștile Razer Barracuda X – Roblox Edition vin la pachet cu un coif virtual, Razer Cyber Helmet.

Pentru mai multe detalii despre colecția Razer | Roblox vizitați această pagină.

Razer le propune celor din comunitatea Roblox periferice de cea mai înaltă calitate pentru a le îmbunătăți experiența de utilizare a platformei în timp ce se conectează cu prietenii și cu lumea digitală. Cei care achiziționează colecția Razer | Roblox se vor face remarcați atât în joc, cât și în viața reală prin periferice și prin obiectele digitale.

Disponibil acum pe pagina Razer.com, în magazinele RazerStores și în oferta partenerilor la prețurile:

  • Razer Orochi V2 – ROBLOX Edition 99,99 Euro
  • Razer BlackWidow V3 – ROBLOX Edition 259,99 Euro
  • Razer Barracuda X – ROBLOX Edition 159,99 Euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.