“Star Wars: Ahsoka” se lansează pe 23 august în exclusivitate pe Disney+

Noul serial original live-action de la Lucasfilm o are în rolul principal pe Rosario Dawson

0
636
Ascultă acest articol


Disney+ a anunțat ca mult așteptatul serial original live-action de la Lucasfilm “Star Wars: Ahsoka” va avea premiera pe 23 august. Un nou trailer si imagini din serial au fost facute publice cu ocazia acestui anunț.

 Acțiunea serialului este plasată după căderea Imperiului și o urmărește pe Ahsoka Tano, fostă cavaler Jedi, în timp ce investighează o amenințare emergentă la adresa unei galaxii vulnerabile.

 Pe lângă Dawson, din distribuția “Ahsoka” fac parte Natasha Liu Bordizzo în rolul Sabinei Wren, Mary Elizabeth Winstead în rolul Herei Syndulla, Ray Stevenson în rolul lui Baylan Skoll, Ivanna Sakhno în rolul lui Shin Hati, Diana Lee Inosanto în rolul lui Morgan Elsbeth, David Tennant interpretând rolul lui Huyang, Lars Mikkelsen își reia rolul Marelui Admiral Thrawn și Eman Esfandi în rolul lui Ezra Bridger. 

 Scenariu este realizat de Dave Filoni, care are și rolul de producător executiv alături de Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson și Carrie Beck. Karen Gilchrist este co-producător executiv.

 “Ahsoka” are premiera în exclusivitate pe Disney+ pe 23 august 2023 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.