Colorează totul în roz! HMD prezintă noul și elegantul Nokia G42 5G roz

Acest smartphone, la prețul de 1199 lei, vine la pachet cu mai multe vieți datorită funcției de reparare DIY chiar la tine acasă, totul colorat într-un roz stilat

0
1024
Ascultă acest articol


După succesul de care s-a bucurat modelul Nokia G42 5G So Purple, HMD, producătorul telefoanelor Nokia, prezintă Nokia G42 5G So Pink. Acest smartphone roz și trendy, disponibil la prețul de 1199 lei, poate fi reparat acasă și are o baterie care durează zile întregi, dispune de conexiune 5G și o cameră triplă, cu A.I, pentru a putea face poze clare în orice moment al zilei.

Lansat în lumea colorată recent în roz de filmul Barbie, Nokia G42 5G vine cu cea mai actuală culoare – So Pink. Poate fi reparat acasă, are conexiune 5G1, astfel încât să poți face oricând poze, să trimiți fișiere, să faci cumpărături online, streaming, totul cu stil.

Lars Silberbauer, CMO al HMD Global, casa telefoanelor Nokia, a declarat: Reparabil și la modă – noul So Pink Nokia G42 5G îndeplinește toate condițiile. Este bine-pregătit și arată bine. De ce să fie device-urile reparabile plictisitoare? Acest smartphone 5G are un design vibrant splendid pe care sperăm că oamenii îl vor aprecia.

Cu noul G42 5G So Pink nu numai că eviți cheltuielile considerabile cu schimbatul ecranului, mai ales în contextul costurilor de trai actuale, dar nici nu stai cu el spart, deoarece îl poți repara chiar la tine acasă. Este foarte simplu cu ajutorul ghidurilor care îți arată ce trebuie să faci, pas cu pas, și kiturilor de reparare iFixit, care au prețuri începând de la 19,95 EUR. Poți schimba ecranul crăpat, portul de încărcare defect sau poți chiar înlocui bateria și capacul de pe spatele telefonului, totul din confortul propriei case.

O baterie care te ține ani de zile  

Cine are nevoie de baterii care abia fac față unei singure zile? Acest telefon are o performanță remarcabilă a bateriei. Cu o autonomie de 3 zile2, bateria unui Nokia G42 5G își va păstra 80% din capacitatea sa inițială chiar și după 800 de cicluri de încărcare complete3 – ceea ce înseamnă aproximativ patru ani de încărcări. Mai mult, suportă și încărcare rapidă USB-C de 20 W.

Durabil și sigur  

Avem de-a face cu un telefon robust: ecranul este luminos și clar, cu sticlă Gorilla Glass 3 și un rating IP52 pentru protecție împotriva prafului și a stropirii cu apă. A fost testat riguros pentru a rezista loviturilor de zi cu zi. Nokia G42 5G folosește Android™ 13 și vine cu promisiunea a trei ani de actualizări lunare de securitate și doi ani de actualizări ale sistemului de operare.4

Cameră inteligentă cu AI

Camera de 50 MP integrează unele dintre cele mai inteligente tehnologii AI de imagistică pentru a capta fotografii clare, chiar și în condiții mai dificile. Modul Portret aduce punctul de focalizare în centrul atenției, în timp ce modul Noapte contribuie la fotografii de calitate după lăsarea întunericului, toate acestea putând fi vizualizate pe ecranul HD+ de 6,56″. Și când înregistrezi un clip video, funcția audio OZO 3D îți va asigura un sunet pe măsura imaginii superioare.

ATÂT de rapid 

Informează-te. Distribuie fotografii. Navighează, fă-ți cumpărăturile, fă-ți treaba sau joacă-te – indiferent ce înseamnă pentru tine să fii online, conectivitatea 5G1, alimentată de un procesor Qualcomm®Snapdragon™ 480+ 5G, îți oferă viteze la superlativ. În plus, poți sări de la o aplicație la alta fără probleme cu ajutorul memoriei RAM de capacitate mai mare, a spațiului mai mare de stocare și datorită optimizării inteligente care are loc în fundal.

Prețuri și disponibilitate

Nokia G42 5G So Pink este disponibil de astăzi în România începând de la prețul de 1199 lei, pentru configurația 6 GB de RAM și o capacitate de stocare de 128 GB. Mai multe informații aici: https://www.nokia.com/phones/ro_ro/nokia-g-42?sku=101Q5003H068

Kiturile de depanare la domiciliu și piesele de schimb pentru Nokia G42 5G sunt disponibile începând cu prețul de 19,95 EUR pe eustore.ifixit.com, inclusiv ecranul la prețul de 49,95 EUR, bateria cu un cost de 24,95 EUR și portul de încărcare la prețul de 19,95 EUR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.