Apple anunță Watch Ultra 2

cu ecran mai mare.

1
371
Ascultă acest articol


Apple a anunțat cea mai nouă ceas inteligent de top, Apple Watch Ultra 2. Designul Ultra 2 arată destul de similar cu cel al primului Apple Watch Ultra din prima generație, ceea ce înseamnă că cea mai semnificativă actualizare se află în interior.

Ultra 2, la fel ca noul Series 9, va fi alimentat de noul S9 SiP de la Apple, care are un motor neural cu patru nuclee, precum și un cip de localizare ultra wideband de generația a doua. Acest lucru va permite noi caracteristici avansate, inclusiv procesarea Siri pe dispozitiv (care poate fi folosită pentru a accesa date din aplicația Health) și urmărirea locației mai precise. Motorul neural va face dictarea “cu până la 25% mai precisă”.

La exterior, ceasul are un ecran îmbunătățit față de modelul Ultra anterior, cu o luminozitate de 3.000 de nits, ceea ce este cu 50% mai luminos decât primul Ultra și ceea ce Apple susține că “este cel mai strălucitor ecran pe care l-a avut vreodată un Apple Watch”.

Apple susține că utilizatorii vor obține între 72 de ore la o singură încărcare atunci când dispozitivul este în modul de economisire a energiei. Poate fi folosit pentru scufundări recreative până la 40 de metri și scufundări libere – iar aplicația Depth acum salvează jurnale ale fiecărei sesiuni.

Specificatiile Apple Watch Ultra 2 includ 3000 nits, neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon, 36 de ore de autonomie, culori noi pentru brățară, ceas ultra modular și buton de acțiune personalizabil.

Cu toate că hardware-ul Ultra a fost actualizat, unele dintre cele mai mari schimbări pe care le vor vedea utilizatorii de Apple Watch anul acesta vin odată cu watchOS 10, care aduce widget-uri, pictograme de aplicații redesenate și noi funcții de mapare și ciclism pentru interfața ceasului. Un cadran de ceas suplimentar numit Modular Ultra va folosi marginea exterioară a ecranului “pentru a prezenta date în timp real, inclusiv secunde, altitudine sau adâncime”. Și un nou gest de dublă atingere va permite utilizatorilor să înceapă și să încheie mai ușor apelurile telefonice.

Ultra 2 poate fi precomandat astăzi pentru 799 de dolari și va fi livrat la 22 septembrie. Apple a prezentat noul ceas la Apple Park din Cupertino în cadrul evenimentului său de lansare “Wonderlust”. Au fost anunțate și actualizări pentru Apple Watch Series 9 și pentru modelul mai accesibil SE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.