Concurs: Câștigă invitații la Bucharest Gaming Week 2023 (14 – 15 octombrie)

Bucharest Gaming Week 2023 are loc la Sala Palatului din București

21
1403
Ascultă acest articol


Concurs: Câștigă invitații la Bucharest Gaming Week 2023 care are loc în perioada 14 – 15 octombrie, începând cu ora 10:00!

La BGW2023 vor participa mii de tineri, cele mai populare și mai noi jocuri video, experiențe VR, competiții cu sute de premii, cei mai populari streameri și Armata României care va fi prezentă la eveniment.

Câștigători: Sebastian George, Agheorghiesei Marian, Matei Hordoan, Tudor Andreea, Alexandra Ioana Simon

Ce trebuie să faci, este să ne lași un comentariu în care să ne spui:

Care este jocul/Atracția principală/brand-ul pe care vrei să-l încerci/vizitezi la BGW2023?

*Bineînțeles, un share și tag la prietenii tăi din social media; ne-ar ajuta mult să afle și ei.

Invitațiile se vor oferi pe mail (e important să scrieți adresa de mail și numele vostru din C.I.) și vin în format PDF și includ un cod QR cu ajutorul căruia se face accesul la eveniment. Biletul este valabil în aplicația iaBilet.ro iOS sau Android, deschis ca PDF pe telefon, imprimat alb-negru sau color. Invitația este disponibile pentru ambele zile ale evenimentului, 14 – 15 octombrie, cu acces de la ora 10:00.

Atracțiile principale, jocurile și brand-urile participante la BGW2003

Atracțiile principale:

 • Armata României vine la eveniment cu Forțele Terestre și Aeriene, cu trei simulatoare de zbor și simulatorul virtual pentru exersarea ședințelor de tragere, echipament militar printre care robotul mobil și vehiculul VAMTAC, face painting și multe alte surprize.
 • Zona retro propune o plimbare cu parfum de nostalgie prin jocurile copilăriei, vizitatorii fiind așteptați și de un arcade cabinet, simbolul jocurilor video din anii ’80 și ’90
 • VR Arena aduce cele mai palpitante experiențe de realitate virtuală, cu competiții 3 vs 3
 • În booth-ul de sim racing, pasionații de raliuri vor putea experimenta 4 platforme de simulatoare auto diferite: Assetto Corsa Competizione, The Crew Motorfest, Assetto Corsa și Grand Prix 4.
 • Streamerii aspiranți pot transmite în direct experiențele de la eveniment folosind un spațiu dedicat cu cele mai avansate echipamente
 • Parada de Cosplay va pune pe scena principală creatorii celor mai reușite costume inspirate de personaje din jocuri video
 • Treasure Hunt este o activitate organizată în premieră în cadrul BGW 2023 și le propune căutătorilor de comori misiuni variate a căror îndeplinire aduce șansa de a câștiga sute de premii   
 • Tinerii vor putea să-și întâlnească streamerii preferați în zona dedicată Meet&Greet (Bercea, LecturăDeLa A-LaZ, IHATEPINK, Gannicus, Salbaticu’ Sebi, Ovvy, Theo Zeciu, iSilent, Antonia, karinul, Adrii și mulți alții).
 • Și vor putea participa la concursuri și momente speciale pe scena principală a evenimentului (Counter-Strike 2, Minecraft, Stumble Guys, League of Legends și EA Sports FC 24).
 • Jocuri noi la BGW: Assassins Creed Mirage, Baldur’s Gate III, Dead Island 2, Diablo IV și multe altele.

Brand-uri prezente la #BGW2023:

iSilent Merch, Professor Puzzle, Magic Hub, The Funny Brand, Mobile Arena by Flip.ro, ASUS, Republic of Gamers, Armata României, Flanco, Logitech G, AGON by AOC & AQIRIS, Republic of Gamers, SigurantaOnline.ro, TP-Link, Acer, Old Spice, Samsung, Pepsi, Rockstar, Energy Drink, Vodafone EasyTech, Meet & Greet, Vodafone Esports Zone, Inmedio, Kaufland Sim Racing Arena, George VR Arena, George Retro Corner, Graure, Sony INZONE Gaming Booth, Main Stage cu showmatch-uri, Mastercard VIP Lounge. Există și un Food Court.

Aici aveți harta evenimentului.

21 COMENTARII

 1. La BGW23 imi doresc sa-l vad pe IHATEPINK care mi-a facut copilaria mai buna, dar si sa incerc jocuri noi precum cele VR si Assassin’s Creed Mirage!

 2. Vreau la Bucharest Gaming Week pentru a incerca noul EA SPORTS FC 24, fiind pasionat de aceasta serie.

 3. La BGW23 mi-aș dori să-l văd pe Highman/imoGen deoarece ei mi-au făcut serile mai bune datorita live-urilor dar și să încerc jocuri în VR/să joc FIFA 24 fiind prima dată când vin cu fratele meu de 9 ani și verișoara mea de 10 ani

 4. As dori sa vizitez BGW2023 pentru a incerca cateva din cele mai noi jocuri disponibile, pentru a participa la unele concursuri de gaming si pentru vizitarea unor brand-uri cum ar fi Republic of Gamers, Asus, Logitech G, Sony.

 5. As dori sa vizitez BGW2023 pentru a incerca cateva din cele mai noi jocuri disponibile, pentru a participa la unele concursuri de gaming si pentru vizitarea unor brand-uri cum ar fi Republic of Gamers, Asus, Logitech G, Sony.

 6. Pentru distractia de acolo alaturi de alti fani inraiti. Sa ma joc tot ce se poate si sa leg prietenii.

 7. Salut, eu vreau sa merg la BGW 2023 ca sa incerc jocurile noi, dar si sa fiu prezent la competitiile de gaming in special Minecraft Challages. De asemenea, vreau sa vizitez stand-urile si sa ma intalnesc cu alti fani impatimiti cu care sa schimb impresii si poate sa tin legatura si pe viitor.

 8. As dori sa vizitez BGW2023 pentru a intalnii multi creatori de continut si pentru a vedea competiile de la acest eveniment.

 9. As dori sa particip la competitiile de gaming si pentru a vedea costumele inspirate de personaje din jocuri video

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.