Driverul Studio din februarie din NVIDIA App beta și James Matthew În NVIDIA Studio

0
183
Ascultă acest articol


Noua aplicație NVIDIA, companionul esențial pentru creatori de conținut și gameri care au laptopuri și PC-uri cu placă video NVIDIA este disponibilă în public beta pentru toți cei care vor să o încerce.

NVIDIA App aduce împreună NVIDIA Control Panel, GeForce Experience și aplicații RTX Experience, în același timp simplificând procesul de a îți ține PC-ul la zi cu driverele NVIDIA. Mai mult, poți găși și instala cu ușurință aplicații NVIDIA Studio precum NVIDIA Broadcast și NVIDIA Omniverse.

Creatorii pot descărca driverul Studio din Februarie din NVIDIA App pentru cele mai noi update-uri făcute special pentru a optimiza aplicații creative.

Noul Enhanced Speech tool din Adobe Premiere Pro este disponibil oficial. Accelerat de NVIDIA RTX, funcția elimină zgomotul nedorit și îmbunătățește calitatea dialogurilor astfel încât să sune ca și cum au fost înregistrate profesional.

De asemenea, regizorul James Matthew vine În NVIDIA Studio pentru a ne arăta procesul său creativ din spatele scurtmetrajului său, Dive, pentru care a folosit placa sa video și funcții AI de pe laptopul NVIDIA Studio ASUS Zenbook Pro, echipat cu o placă video GeForce RTX 4070.

Dacă vrei să afli mai multe intră pe pagina de blog În NVIDIA Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.